Μάθε γιατί κανείς Έλληνας οδηγός δεν θα διακριθεί ποτέ στη Φόρμουλα 1!

Υπάρχει όμως ένα και μοναδικό άθλημα στον κόσμο στο οποίο ως λαός ποτέ δεν θα καταφέρουμε να διακριθούμε.

Ο Ελληνικός λαός είναι εκ φύσεως πολύ περήφανος. Έχουμε αυτό το κάτι που πάντα μας σπρώχνει ασυνείδητα να αγωνιζόμαστε για την κορυφή άσχετα αν είμαστε το απόλυτο φαβορί (που συνήθως δεν είμαστε) ή όχι (που συνήθως είμαστε). Φτάνει να το βάλουμε στο μυαλό και τότε μπορούμε να τους νικήσουμε όλους. Τα παραδείγματα είναι άπειρα από το ποδόσφαιρο μέχρι την Eurovision. Υπάρχει όμως ένα και μοναδικό άθλημα στον κόσμο στο οποίο ως λαός ποτέ δεν θα καταφέρουμε να διακριθούμε. Όχι γιατί είμαστε ανίκανοι αλλά επειδή η φύση μας δεν μας το επιτρέπει. Το άθλημα για το οποίο κάνω λόγο είναι η Formula 1 και τους λόγους για τους οποίους το πιστεύω αυτό θα σας τους αριθμήσω ευθύς αμέσως.
1) Ο Έλληνας δεν μπορεί να οδηγεί σε κανονικό δρόμο χωρίς λακκούβες, καμαράκια, σκαψίματα της ΔΕΗ. Συνέπεια αυτού, θα είναι να κοιμηθεί στο τιμόνι.

Σελι με προβληματα 075

2) Τα αυτοκίνητα της Formula 1 δεν διαθέτουν κόρνα, πώς θα μπορέσει να σπάσει τα νεύρα του προπορευόμενου;

3) Τα αυτοκίνητα της Formula 1 δεν διαθέτουν τασάκι, ράδιο CD Player , υδραυλική φραπεδιέρα, θήκη για το κινητό ούτε ειδική θήκη για τα γυαλιά ηλίου. Η οδήγηση γίνεται πολύ (έως πάρα πολύ) βαρετή….

8341894342_6a3f59d1bd_b

4) Στα αυτοκίνητα της Formula 1 δεν έχει μέρος για να βάλει κάποιος το μαξιλαράκι που γράφει «I LOVE YOU», ούτε το αρκουδάκι που του χάρισε το μωρό του, ούτε το μπρελόκ του Ολυμπιακού, ούτε το μαγνητάκι που γράφει «Μπαμπά μην τρέχεις», ούτε το σκόρδο, ούτε τη χάντρα κλπ κλπ.

5) Στη Formula 1, ο οδηγός δεν μπορεί να βγάλει το χέρι του έξω για να μουντζώσει (αν και κάποτε το κάνουν όχι όμως τόσο συχνά όσο θα ήθελε ο Έλλην οδηγός).

ellinas-odigos

6) Στην πίστα της Formula 1, έχει μόνο ένα φανάρι το οποίο δεν μπορεί να το παραβιάσει, ούτε να κορνάρει για να ξεκινήσει ο «μ@λ@κ@ς» που είναι μπροστά, ούτε μπορεί να ξεκινήσει όποτε του καπνίσει ή να κάνει πως δεν το είδε ή να σταματήσει μετά από αυτό.

7) Στη Formula 1, η ζώνη ασφαλείας είναι υποχρεωτική.

ellinas-odigos-04

8) Από τα pit stop δεν μπορεί να βγει «κομμάτια» όπως θα έκανε ξεπαρκάροντας.

9) Στη Formula 1, δεν υπάρχουν διασταυρώσεις με προτεραιότητα για να τις παραβιάσει.

10) Όταν κάποιος τον προσπεράσει στην πίστα, δεν είναι καθόλου «μ@λ@κ@ς» ούτε και «άχρηστος».

road-rage-3

Παρ’ όλα αυτά, ως Έλληνες που είμαστε, έχουμε έντονη την επιθυμία για μια επιτυχία σε αυτό το άθλημα που ονομάζεται Formula 1. Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας (που δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης) η Ελληνική Ομοσπονδία Αυτοκινήτου έχει αποστείλει αίτημα στην FIA για τροποποίηση των κανονισμών του αθλήματος έτσι ώστε να γίνει πιο προσιτό στη κουλτούρα του Έλληνα πολίτη. Αναμένουμε!

Πηγή: gelastoxilaki.info

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και το άρθρο: Ο “Κυπραίος” και το… οδήγημα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending