fbpx

UNISPORTS: Άνετη νίκη για το Ευρωπαϊκό

Σε παιχνίδι που διεξήχθη χθες βράδυ στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου νίκησε το ΤΕΠΑΚ (48-20).

Στο πρώτο δεκάλεπτο τα κορίτσια του ΤΕΠΑΚ μπήκαν πιο δυνατά και εκμεταλλευόμενες την αστοχία του Ευρωπαϊκού κάτω από το καλάθι βρέθηκαν να προηγούνται (2-5). Αντιλαμβανόμενες ότι κινδυνεύουν να βρεθούν από νωρίς στο καναβάτσο οι καλαθοσφαιρίστριες του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο δεκάλεπτο και με ένα σερί 17-6 πήγαν στην ανάπαυλα προηγούμενες 19-11.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, το Ευρωπαϊκό συνεχίζοντας την πολύ καλή άμυνα και παίζοντας ψύχραιμα κάτω στην επίθεση διεύρυνε το προβάδισμα του (33-15) την ώρα που η κούραση άρχισε να εμφανίζεται στις καλαθοσφαιρίστριες του ΤΕΠΑΚ αφού μόλις 6 κορίτσια ακολούθησαν την αποστολή. Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο κύλησε σε παρόμοιους ρυθμούς για να κλείσει το παιχνίδι με μια άνετη νίκη για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Λεβέντη, Γεωργίου, Κύζη, Τσολιά, Κανιούρα, Σάββα, Γιόκκα, Ρουσάκη, Παπά, Χρυσοστόμου, Βακιάνη, Μουσκάλλη.

ΤΕΠΑΚ: Καρακίδου, Ιωσήφ, Κιτρομιλίδου, Προδρόμου, Μιχαήλ, Παπακαττάκη.

Φωτογραφικό Υλικό:

ΕUC VS CUT BASKET WOMEN 1

ΕUC VS CUT BASKET WOMEN 2

ΕUC VS CUT BASKET WOMEN 3

ΕUC VS CUT BASKET WOMEN 4

ΕUC VS CUT BASKET WOMEN 5

ΕUC VS CUT BASKET WOMEN 6

ΕUC VS CUT BASKET WOMEN 8

ΕUC VS CUT BASKET WOMEN 9

ΕUC VS CUT BASKET WOMEN 10

ΕUC VS CUT BASKET WOMEN 11

1
To StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending