fbpx

UNI SPORTS: 3×3 για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Άνετη νίκη για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου χθες το βράδυ απέναντι στο Frederick στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής για το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Αντρών (3-0 σετ).

Δυνατά μπήκε το Ευρωπαϊκό στο πρώτο σετ παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα (4-0). Το Frederick αντεπιτέθηκε και αφού αρχικά ισοφάρισε, πήρε και προσωρινά το προβάδισμα (9-10). Το Ευρωπαϊκό αντεπιτέθηκε στη συνέχεια. και ξαναπήρε γρήγορα το προβάδισμα όντας πιο ψύχραιμο σε κάποιους πόντους, παίρνοντας τελικά και το σετ (25-19).

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με το Frederick αποφασισμένο να μην αφήσει και άλλο σετ να του φύγει από τα χέρια και το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο στο ξεκίνημα. Έπειτα, το Ευρωπαϊκό πήρε το προβάδισμα παίζοντας καλή άμυνα (13-8) και όσο και αν προσπάθησε το Frederick έχασε και το δεύτερο σετ (25-17).

Στο τρίτο σετ, με εμφανή την απογοήτευση στους πετοσφαιριστές του Frederick με τους αντίστοιχους του Ευρωπαϊκού να παίρνουν δύναμη και με την βοήθεια του κόσμου στην εξέδρα πήραν σχετικά άνετα το σετ (25-12) παίρνοντας και την νίκη με 3-0 σετ.

**** Τα γενέθλια του γιόρταζε χθες ο αρχηγός της ομάδας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Αλέξανδρος Αγαθοκλέους με τους συμπαίκτες του να του επιφυλάσσουν έκπληξη φέρνοντας τούρτα στο γήπεδο. To Studentlife.com.cy και όλη η συντακτική ομάδα του UNISPORTS εύχεται στον Αλέξανδρο χρόνια πολλά.

Οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αναγνωστόπουλος, Χατζηθωμά, Χαραλάμπους, Μαρποκούφ, Αλεξανδριάδης, Γεωργίου, Αβερκίου, Βολίρ, Αγαθοκλέους, Τζιώλης, Μαυρίκης, Καφίζας.

EUC VOLLEY TEAM MENFrederick: Κάττου, Δημητρίου, Θεοφίλου, Ιγνατίου, Ιερίδης, Καλαφάτης, Οικονομίδης, Κύριλλος, Παττίχης, Σάββα.

FREDERICK VOLLEY TEAM MEN

Φωτογραφικό Υλικό:

EUC VS FREDERICK 1 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 2 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 3 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 4 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 5 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 6 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 7 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 8 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 9 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 10 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 11 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 12 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 13 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 15 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 16 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 18 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 17 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 20 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 21 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 22 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 23 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 24 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 25 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 26 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 28 VOLLEYBALL MEN

EUC VS FREDERICK 27 VOLLEYBALL MEN

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending