fbpx

UNISPORTS: Πρώτη νίκη για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Στο άλλο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επικράτησε του Πανεπιστημίου Frederick (26-23) πιο εύκολα από οτι δείχνει το τελικό σκορ. Με αυτή τη νίκη ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προσπάθησε το Frederick χωρίς να μπορέσει να αποφύγει την ήττα.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να παίρνει το προβάδισμα νωρίς και να μην το χάνει μέχρι την ανάπαυλα (13-10) σε ένα ημίχρονο με αρκετές φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Frederick ανέβασε την απόδοση του και με όπλο τις αντεπιθέσεις προσπάθησε να πάρει την νίκη. Λίγο πριν την λήξη πλησίασε στο 23-20. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παίζοντας όμως μυαλωμένα και χωρίς καμία διάθεση να χάσει την νίκη διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος.

Αρχισκόρερ για τους νικητές ο Αντρέας Ιωάννου με 10 γκολ ενώ για το Frederick το κουπί στο σκοράρισμα τράβηξε ο Κωνσταντίνος Ιωάννου με 11 τέρματα.

Οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Frederick University: Ιερείδης, Παπαγεωργίου, Χριστοφίδης,Ατσαμή, Ευαγόρου,Παταισιάς,Ιωάννου, Γεωργίου Α. ,Γιαγκόπουλος, Γεωργίου Δ., Κάιζερ, Κέστωρα, Κυρατζής.

FREDERICK TEAM - HANDBALL

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Γαβριηλίδης, Ιωάννου Σ., Γλυκής, Σιαμμούτη, Μαραγκός, Ιωάννου Α., Παντελίδης, Θεοφάνους, Βαρνακίδης, Σακισλίδης, Τσεριώτης.

UNIC HANDBALL TEAM MEN

Φωτογραφικό Υλικό:

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 2

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 5

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 6

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 7

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 9

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 10

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 11

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 12

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 13

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 14

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 15

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 16

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 17

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 18

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 19

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 21

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 23

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 24

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 25

FREDERICK VS UNIC HANDBALL MEN 26

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending