fbpx

Εργαστήρι Προσβασιμότητας Ψηφιακών Τεχνολογιών: Χρήση και Δημιουργία

Αγαπητοί,

υπάρχουν ανάμεσα μας πολλοί συνάνθρωποι μας που, για διάφορους λόγους, αντιμετωπίζουν ορισμένες δυσκολίες στην επαφή τους με το περιβάλλον (όπως είναι κατασκευασμένο), κυρίως λόγω δυσλειτουργίας συγκεκριμένων βιολογικών οργάνων.

Έχει αποδειχτεί, ότι η χρήση των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, εφόσον γίνει με το σωστό τρόπο, μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην κοινωνική αλλά και στην επαγγελματική ενσωμάτωση αυτών των συνανθρώπων μας.

Οι περισσότεροι έχουν πολλά να προσφέρουν αν τους δοθεί η ευκαιρία. Είναι καθήκον μας και ταυτόχρονα ευκαιρία για τον τόπο μας να κάνουμε το περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο προσβάσιμο προς όλους.

Με αυτές τις σκέψεις, σας καλούμε στο “Εργαστήρι Προσβασιμότητας Ψηφιακών Τεχνολογιών: Χρήση και Δημιουργία”, για να μάθουμε βασικά πράγματα σχετικά με τη ψηφιακή προσβασιμότητα και να συζητήσουμε για το πως θα επιτύχουμε πιο αποτελεσματική υιοθέτηση της προσβασιμότητας σε όλα τα επίπεδα. Το Εργαστήρι διοργανώνεται στα πλαίσια του EU Code Week (http://codeweek.eu/).

Πότε;
Πέμπτη, 20 Νοεμρβίου 2014, 17:00-19:30

Πού;
Πανεπιστήμιο Κύπρου, Κτήριο ΚΟΔ 03, Αίθουσα 101, Πανεπιστημιούπολη, Αγλαντζιά, Λευκωσία.

Σε ποιούς απευθύνεται;
– Φοιτητές πληροφορικής και Μηχανικούς που θα κληθούν στο μέλλον να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν προσβάσιμες τεχνολογίες
– Επαγγελματίες και εταιρείες σε τομείς των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών
– Ακαδημαϊκό προσωπικό στους τομείς της πληροφορικής, Μηχανικής, κ.α
– Λειτουργούς δημοσίων οργανισμών και τμημάτων που θα κληθούν να υιοθετήσουν τις προσβάσιμες τεχνολογίες
– Ευρύ κοινό, για όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα

Κόστος;
Δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής. Παρακαλούμε φέρτε μαζί σας μόνο καλή διάθεση και όρεξη για συζήτηση.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας, παρακαλούμε ενημερώστε μας για την πρόθεση σας να παρευρεθείτε στη διεύθυνση trainings@eurocyinnovations.com, ώστε να οργανώσουμε κατάλληλα το χώρο.

Ευχαριστούμε και θα σας περιμένουμε!
Γιώργος Μιλής.
Εκ μέρους διοργανωτών.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending