fbpx

UNI SPORTS: Νίκη πρωτιάς για το Ευρωπαϊκό

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε χθες το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου εις βάρος του Πανεπιστημίου Κύπρου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Χειροσφαιρισης (26-18) αφού ξεπέρασε το χθεσινό του αντίπαλο στη βαθμολογία σε ένα παιχνίδι γκραν-γκινιόλ.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα παίρνοντας νωρίς-νωρίς προβάδισμα (0-2). Το Ευρωπαϊκό ανέκαμψε όμως και ξεπερνώντας το αρχικό σοκ γύρισε το ματς (2-3). Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν ήταν έτοιμο όμως να παραδώσει τα όπλα αμαχητί και στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου οι 2 μονομάχοι ήταν ισόπαλοι (4-4). Κάπου εδώ όμως φόρτσαρε το Ευρωπαϊκό και όντας πιο εύστοχο στην επίθεση και με τον Κυριάκο Αρκαδίου να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση κάτω από τα γκολποστ βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με 13-8.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Ευρωπαϊκό συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμα του παρά την εμφανή προσπάθεια των χειροσφαιριστών του Πανεπιστημίου Κύπρου να ξαναμπούν δυναμικά στο ματς. Το Ευρωπαικό ξέφυγε όμως με 23-15 και σε συνδυασμό με την κούραση που άρχισε να κάνει την εμφάνιση της πήρε τελικά την υπερπολύτιμη νίκη σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος, δύναμη και αμέτρητες προσωπικές μονομαχίες.

Τοπ σκόρερ για το Ευρωπαικό ο Τριμιθιώτης με 8 τέρματα με τον Κώστα να ακολουθεί με 5 ενώ για το Πανεπιστήμιο Κύπρου ο Άγγελος Χρυσάνθου σκόραρε 5 φορές με τους  Μακρή και Παττούρα να ακολουθούν με 4 γκολ.

Οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αρκαδίου, Κωνσταντίνου, Ιωαννίδης, Τριμιθιώτης, Κεραμιδάς, Μάρκου, Μαυρομιχάλης, Πολύδωρος, Ιωάννου, Αντρέου, Κώστα, Αργυρού, Βορκάς, Μακρής, Κυπριανού, Ελευθερίου.

EUC HANDBALL TEAM MEN

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αρτεμίου, Λύρας, Κόνικκος, Χρυσάνθου Α. ,Μακρής Α., Δίπλαρος, Σταυρινίδης, Μακρής Κ., Γιασεμή, Δημητρίου, Ιακώβου, Ρούσος,Παττούρας,Καρακώστας, Παπατρύφωνος,Χρυσάνθου Τ.

 UCY - TEAM HANDBALL

Φωτογραφικό Υλικό:

EUC VS UCY 1 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 2 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 3 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 4 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 5 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 6 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 7 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 8 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 9 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 10 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 11 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 12 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 13 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 14 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 15 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 16 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 17 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 18 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 19 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 20 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 21 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 22 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 23 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 24 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 25 HANDBALL MEN

EUC VS UCY 26 HANDBALL MEN

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending