fbpx

Φοιτητές απήγαγαν λάμα από τσίρκο και το πήγαν βόλτα με… τραμ!

Είναι απόλυτα φυσιολογικό για ένα φοιτητή να ανοίξει το κινητό του, με το που θα καθίσει σε καφετέρια, και να μπει αμέσως στο Facebookια να “ενημερωθεί” για το που βγήκε χθες μια συμφοιτήτρια, τι κάνει ο φίλος που σπουδάζει εξωτερικό, τι events έχουν το #Hashtag και το Club Teez την ερχόμενη εβδομάδα αλλά και γενικά να δει τα post των αμέτρητων σελίδων που έχει κάνει like.

Όταν όμως βλέπει κανείς αυτό, μπαίνει σε σκέψεις…

image

Άπιστος κι εγώ, έκανα μια μικρή έρευνα στο διαδύκτιο για να σιγουρευτώ για την “εγκυρότητα” του tweet. Μετά από ένα γρήγορο search στο Google, βρήκα και το άρθρο….
Σίγουρα όταν γυρνάς ξημερώματα από το σπίτι δεν περιμένεις να δεις στο δρόμο τα πιο φυσιολογικά πράγματα. Ωστόσο από τους καχύποπτους περαστικούς και τους φωνακλάδες μεθυσμένους υπάρχει απόσταση, μέχρι το θέαμα που αντίκρυσαν πολλοί περαστικοί στη Μπορντό της Γαλλίας.

Πριν από ένα χρόνο περίπου, 5 φοιτητές διασκέδαζαν σε ένα νυχτερινό μπαράκι κοντά σε ένα τσίρκο. Έπειτα, πήγαν στο τσίρκο και άνοιξαν τα κλουβιά των ζώων. Σύμφωνα με τον διευθυντή του τσίρκου, Τζον Μποτούρ, οι πέντε νεαροί, απήγαγαν ένα λάμα, που ακούει στο όνομα Σέρζ: «Αρχικά οι πέντε μεθυσμένοι νεαροί, προσπάθησαν να πιάσουν μία ζέβρα, αλλά επειδή είναι άγριο ζώο και δεν είναι εύκολο να το χειριστείς, προτίμησαν το λάμα, που είναι από φύση του πολύ ήρεμο και χαριτωμένο» εξήγησε ο διευθυντής του τσίρκου.

lama660

Το λάμα ήταν τόσο υπάκουο που οι νεαροί κατάφεραν να το μεταφέρουν μέχρι το σταθμό του τραμ και να το επιβιβάστούν μαζί του. Λίγο παρακάτω οι υπάλληλοι της υπηρεσίας ασφαλείας σταμάτησαν το τράμ, έβγαλαν έξω τους ελάχιστους επιβάτες που υπήρχαν εκείνη την ώρα, απελευθέρωσαν τον «όμηρο» και τον έδεσαν σε ένα στύλο, ενώ την ίδια στιγμή οι πέντε νέοι το έβαλαν τα πόδια.

Πηγή: iefimerida.gr

Άντε, καιρός ήταν να κλέψουμε κι εμείς καμιά καμήλα από το πάρκο, να την φορτώσουμε σε ένα διπλοκάμπινο και να την πάρουμε βόλτα στο Μιτσερό.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending