fbpx

Βασικές ατάκες για όλους τους singles!

Είσαι single και όλο ακούς “τόσο το καλύτερο“; Σκέφτεσαι πως θέλεις να βρεις ατάκες που να σου δώσουν ώθηση να μη χάνεις τις ελπίδες σου για τη μελλοντική σου σχέση; Για να ανακτήσεις αυτή την “πίστη“, διάβασε τα ακόλουθα:

 

1. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο (= EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON!)

zhmvwwz9

Από τις πιο βασικές ατάκες για να αρχίσεις να βρεις το θάρρος σου. Ό,τι έζησες είχε το λόγο του και κάποια μέρα θα βρεις το νόημα του. Θα γνωρίσεις κάποιον/α που θα κάνει όλους τους/τις προηγούμενους/ες να σβήνουν στη σύγκριση. Θα καταλάβεις γιατί δεν πέτυχε με κανέναν προηγουμένως.

 

2. Μην καθησυχάζεσαι με κανέναν

ki4ghhek

Ξέρεις πως αξίζεις κάποιον/α να σε αγαπά έτσι όπως πρέπει. Μην υποχωρείς ούτε να καθησυχάζεσαι απλά για κάποιον/α. Περίμενε τον/την κατάλληλο/η. Θέσε ψηλά  standards για να το πετύχεις. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να δεχτεί κάποιον που δεν σε γεμίζει.

 

3. Να έχεις αυτοπεποίθηση πως “θα συμβεί”

eq86d6xo
Να σκέφτεσαι θετικά πως η αγάπη σε περιμένει κάπου στο μέλλον. Πολλές φορές η ζωή μας πηγαίνει όπου της λέμε ΕΜΕΙΣ να πάει. Οι λέξεις μπορεί να είναι δυνατές. Αν πεις στον εαυτό σου πως θα γνωρίσεις κάποιον/α για να μοιραστείτε την αγάπη σας, όπως είχες ονειρευτεί, τότε αν το πιστέψεις είναι πιο πιθανόν να συμβεί! Αν δεν, η αγάπη ίσως δεν σε περιμένει στη γωνιά.

Δες: 6+1 ενδείξεις ότι είσαι ερωτευμένος/η

 

4. Ζήσε τη ζωή σου (= LIVE YOUR LIFE)

bjmz38v5

Πόσο αλήθεια;! Πολλές φορές προσπαθείς τόσο πολύ να ερωτευτείς, που μοιάζει απίθανο. Τότε απλά χαλαρώνεις και.. τυχαίνει. Όλο αυτό σου δείχνει πως πρέπει να συνεχίσεις να ζεις τη ζωή σου, αντί να κάθεσαι τριγύρω περιμένοντας το “σωστό άτομο“. Όταν είσαι busy, ζώντας τη ζωή σου, η αγάπη θα σε βρει.

 

5. Χρησιμοποίησε το χρόνο για να “δουλέψεις” με τον εαυτό σου

xeiv285d

Μην μπεις σε μια σχέση, απλά επειδή δεν θέλεις να είσαι μόνος/η. Περίμενε μέχρι να βρεις κάποιον/α που θα σου βγάλει εύκολα την ευτυχία. Περίμενε μέχρι να είσαι έτοιμος/η να ΕΙΣΑΙ σε σχέση. Μέχρι τότε, δούλεψε με τον εαυτό σου. Επένδυσε στο πώς είσαι σαν άτομο και θα έχεις πολλά να δώσεις στο κατάλληλο άτομο που θα έρθει.

 

6. Έχε πίστη!

qpvwt58z

Κάποτε απλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως κάποιος/α είναι εκεί έξω που ανυπομονεί να γνωρίσει κάποιον/α σαν εσένα, όπως κι εσύ. Έχε πίστη πως αυτό θα έρθει σύντομα. Πίστεψε ότι η αγάπη σε περιμένει. Θετική σκέψη: (Και ξανά) “Για ό,τι πιστεύεις θετικά είναι πιο πιθανόν να συμβεί”!

 

7. Προσπάθησε να αντιληφθείς τις πιθανότητες σου

uydru4y2

Είναι παλιά ατάκα, αλλά υπάρχει βάση μέσα από τα χρόνια. Αυτό επειδή ισχύει από τότε που ειπώθηκε μέχρι σήμερα. Υπάρχει ολόκληρος κόσμος εκεί έξω, γεμάτος με ανθρώπους για να τους γνωρίσεις. Οι πιθανότητες για αγάπη είναι άπειρες -με τη θεωρία των πιθανοτήτων– υπάρχει σίγουρα κάποιος/α για ‘σένα εκεί έξω.

Πηγή: allwomenstalk.com

Never loose your hopes 🙂

Ίσως συμφωνήσεις και με το άρθρο: Οι 8 φάσεις μιας ερωτικής σχέσης!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending