fbpx

Είδη καθηγητών που ΣΙΓΟΥΡΑ γνωρίσατε στο πανεπιστήμιο!

Ας το παραδεχτούμε όλοι: Αγαπάμε το πανεπιστήμιο! Αν το καλοσκεφτείτε, στις διακοπές το θέμα το οποίο μιλάτε συνεχώς είναι για τα μαθήματα σας και τους καθηγητές που είχατε φέτος όπως και περσί και πρόπερσι και πάντα!

boring

-“Ρε πελλέ αθιμάσε τζίνον τον καθηγητή που κάθε τρεις και λλίο επίεννεν ταξίθκια και εν εκάμναμε διαλέξεις και ήθελε μετά που πάνω να εξέραμε ούλλα τα κεφάλαια του βιβλίου;”

-“Γιατί τον άλλον που έμπεννε μες στο μάθημα και ετρέμαν και οι τοίσσιοι, έπεζεν μας και τον τρανό που πάνω και άφηκεν μας και 3 φορές ρε πελλέ”.

Αναμφίβολα όμως υπάρχουν και οι διαφορετικές περιπτώσεις!

surprised-patrick-movies-animated-surprised-screaming_200s

-“Κόρη μα αθιμάσε τζίνον τον καθηγητή που μας ελάλεν ιστορίες, που έπερνεν την γιενέκα του να φάσειν και ερώταν μας θέμας για χότ σπότς και ελαλούσαμεν του να πάει Ασμάτιον για μπουζούκια και αν γυρεύκει ξένη κουζίνα σε τζίνο το κινέζικο το Pagoda;”

-“Ου παναγιά μου κόρη ναιιι ή την άλλη την καλούα (μάνα μου την ρε) που μας έφερνε γλιτζιστικά και έβαλλεν μας μια κοπί μπόνους ερωτήσεις να φκάλεις σίουρα 100!”

Άρα ας το παραδεχτούμε όλοι μαζί με μια φωνή: αγαπάμε τα φοιτητικά χρόνια! Όπως και τους καθηγητές μας! Λίγο cliche οι τύποι που θα σας παραθέσω, αλλά σίγουρα θα βρείτε έναν καθηγητή για κάθε κατηγορία!

Ο “Πίκρης”:

tumblr_nftm8x2u2r1tey48vo1_250

Εξαιρετικό παράδειγμα του terrorism, φάουσος, κατζιάρης, παίζει να είναι μέσα στην Ταλιμπάν! Καθηγητής που δεν ενδιαφέρεται για τους μαθητές και την μετάδοση γνώσης, απλά το μάθημα του να γίνεται ήσυχα, χωρίς να ενοχληθεί! Αλλά είναι η καταλληλότερη μορφή ισότητας-αποφυγής αδικίας. Παίρνεις ότι δίνεις!

Ο “Ξανά και Ξανά”:

Εγώ προσωπικά τον απολάμβανα! Καθηγητής ο οποίος θα εξηγήσει το ίδιο κεφάλαιο ξανά και ξανά να σιγουρευτεί ότι ΟΛΟ το ακροατήριο το κατάλαβε. Αυτού του είδους καθηγητής είναι η χαρά του κάθε φοιτητή “show off”, ο οποίος τα μαθαίνει από την πρώτη και μετά απαντά συνεχώς τις απορίες με το ύφος: “είμαι ένας pro“! Είναι δίκαιος καθηγητής σε θέματα βαθμών (μπορεί να τα κάνει και λίγο ευκολάκια) αλλά συνεχώς παραπονιέται ότι οι μαθητές φταίνε, επειδή δεν καλύπτεται όλη η ύλη!

Ο “Story Teller”:

Αγαπητός στο κοινό, καθηγητής που είναι διάσημος στην πανεπιστημιακή κοινότητα, για την προσωπική του ζωή κυρίως. Τέτοιου είδους καθηγητές έχουν εξαιρετικές ικανότητες παρουσίασης αφού όλο το κεφάλαιο να το καλύψει με μια ιστορία “τον καιρό που επία διακοπές στην Αμερική”. Επίσης είναι και καθηγητής που ψιλοπροσπαθά να κρατά τα ονόματα των φοιτητών για να γίνεται και ένα κλίμα συζήτησης. Στους βαθμούς αρκετά δίκαιος, αλλά οι εξετάσεις του έχουν την τάση να είναι ίδιες και ίδιες κάθε χρόνο!

Δες: Uni Prank: Τραγουδώντας love songs σε φοιτήτριες και καθηγήτριες την ώρα του μαθήματος

Ο “Ξενο-κυπραίος”:

Δύο φράσεις θα σας πω και θα καταλάβετε για τι πρίχτη καθηγητή μιλάμε:“Εμείς στο Harvard εκάμναμε έτσι και έτσι, και το σύστημα νομίζω εν λίγο λάθος που δεν μας αφήνει να εργαστούμε με αυτό τον τρόπο.” , “Όταν εσπούδαζα τζιαμέ στο Cambridge ήμουν που τα άτομα που επιάσαν που τα πρώτα computers που εφκήκαν”. Το καλό με αυτούς τους καθηγητές είναι ότι προσπαθούν να αλλάζουν τις μορφές των κλασσικών εξετάσεων και έρχονται οι εξετάσεις στο σπίτι ή οι “ανοιχτά βιβλία-μας έδωσε τις ερωτήσεις που πριν” εξετάσεις!

Ο “Αλλού γι’ αλλού”:

Δεν χρειάζονται πολλά να τον φανταστείτε. Ξεχνά ότι έχουμε διάλεξη, καθυστερά περσσότερο από κάθε φοιτητή, μπορεί και να ξεχάσει την ώρα της τελικής εξέτασης! Ευχάριστο μάθημα (μιας και δεν ετοίμασε κάτι στο σπίτι) όπως και οι εξετάσεις πανεύκολες! Αν δεν περάσετε αυτό το μάθημα, έχουμε πρόβλημα!

Αυτοί οι τύποι είναι 5 από τους 100 τύπους! Υπάρχουν και ο “Καλόκαρδος”, ο “Κοπέλλι της παρέας/ Το φιλούι μας”, η “Φτανούλλα”

Εκατομύρια παραδείγματα, ένας σκοπός: Να αναπαράγουν την γνώση!

Αν ταυτίστηκες, δες και το: Κύριε καθηγητά μου, έχω κι εγώ ζωή..

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending