fbpx

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου…

Όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο του γυμνισμού από κοπέλες, καθώς και την «τάση» των … μοντελίστικων φωτογραφιών. Απόψεις που στηρίζονται στο «όσο πιο λεπτή είμαι τόσο πιο όμορφη» καθώς και «ας βαφτώ έντονα για να αρέσω..» Γενικότερα υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές οι οποίες θεωρούνται πως με αυτές καταλήγεις σε μια όμορφη κοπέλα ή και σε ένα μοντέλο. Εντούτοις, είναι κάθε άλλο από αυτό το επάγγελμα – χόμπι. Για αυτό λοιπόν, πιστεύω πως ήρθε η ώρα για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, και να κατανοήσουμε πως μερικές καταστάσεις εν τέλει ΔΕΝ είναι αρεστές, αντιθέτως υπερβολικές και παρατραβηγμένες.

 

Όσο πιο λεπτή – τόσο πιο ωραία

skinny-fat-girl-GETTY1-460x305
«Θέλω να κάνω εξαντλητική δίαιτα» και «σήμερα στο σχολείο δεν πρέπει να φάω» γιατί πήρα περιττά κιλά. Φράσεις που αρκετές κοπέλες υιοθέτησαν ενώ στην ουσία έχουν σωματότυπο είτε λεπτό είτε κανονικό. Απλά, κοιτάζοντας λάθος πρότυπα και υιοθετώντας από λάθος πηγές κάποιες συμπεριφορές, το μυαλό τους θολώνει με αποτέλεσμα τα εν λόγω πιστεύω. Όσο πιο λεπτή είναι μια κοπέλα τόσο περισσότερο κάνει κακό του εαυτού της.

Υπάρχουν λεπτές κοπέλες διότι έτσι είναι ο μεταβολισμός τους, και αυτό δεν είναι κακό εάν έχουν μια σωστή διατροφή. Άρα λοιπόν κοπέλες μου, αν έχετε την πιο πάνω άποψη – αυτή του σκελετωμένου σώματος, καλό θα ήταν να κοιτάξετε για σωστά πρότυπα καθώς και να μην παρασύρεστε. Το ωραίο σώμα είναι το καμπυλωμένο, και η σωστή διατροφή για να φύγουν κάποια…περιττά κιλά είναι η υγιεινή.

 

Δες: 3 λόγοι για να αγαπήσεις τα κιλά και τον εαυτό σου!!

 

Όσο λιγότερα ρούχα – τόσο πιο ελκυστική

K-Pop-GroupsK-Pop-GroupsPicMonkey Collage

Μια εικόνα αντιληπτή από – αν όχι όλους μας, τους περισσότερους! Κοντές φανελίτσες συνδυασμένες με κοντές φουστίτσες καθώς και …. «έξω, το στήθος, από την μπλούζα!!». Δεν λέω ότι δεν είναι ωραίο να βάζουμε μια φανέλα κοντή ή ένα μπουστάκι. Απλά να προσέξουμε κάποια σημαντικά σημεία που κάποιες φορές παραλείπονται και οδηγούν σε λάθος συνδυασμός. Αυτά λοιπόν, είναι:

α) Τα κιλά μας
β) Ο συνδυασμός ρούχων.

“Τα κιλά μας”: Εννοώ, πως δεν θα βάλω μια κοντή φανελίτσα εάν έχω κοιλίτσα η οποία γίνεται εντονότερη με τέτοιες ενδυμασίες. Ή, δεν θα βάλω ένα υπερβολικά κοντό παντελονάκι όταν οι γάμπες μου έχουν κάποια παραπανίσια κιλά. Αυτό το λέω για το καλό σας διότι από την μια μπορεί και εσείς να εξευτελιστείτε και από την άλλη να γίνεται θύματα κοροϊδίας.

Να και ο συνδυασμός ρούχων λοιπόν. . .

Δεν θα πω πολλά, απλά πρέπει να γνωρίζουμε και λίγο τι πάει και τι όχι. Τι εννοώ; Όταν βάζω κοντή φανελίτσα, δεν θα βάλω υπερβολικά κοντό παντελόνι (εκτός από το πανώμεσο παντελόνι το οποίο δεν είναι υπερβολικά κοντό) εφόσον ένα σωστό στυλ λέει πως: πρέπει να είναι ημίγυμνο είτε το πάνω μέρος, είτε το κάτω. Όχι μαζί.

 

Όσο περισσότερο βαμμένη – τόσο πιο όμορφη

e40beee8023e1e82c9a26aedc30245c3

Ένα θέμα στο οποίο στάθηκα ξεχωριστά στο προηγούμενό μου άρθρο. Κορίτσια μου, όσο πιο φυσικές τόσο πιο ωραίο το αποτέλεσμα. Τι πιο απλό; Οι υπερβολές ΔΕΝ αρέσουν. Έτσι καλό θα ήταν να δείτε το ιδανικό βάψιμο έτσι ώστε να κατανοήσετε τι είναι σωστό και τι λάθος. Επιπρόσθετα, μια επισήμανση: Όταν κάνω έντονα χείλη δεν κάνω έντονα μάτια, και όταν κάνω έντονα μάτια (smokey eyes) δεν κάνω έντονα τα χείλη μου. 

 

Το πακέτο τελειώνει με το σέξι ύφος και τις φωτογραφικές πόζες

mSCSSK2F0W0l

Δεν λέω, ωραίο να είσαι σέξι και να δείχνεις μια αρμονία σώματος όπως λόγου χάρη οι καμπύλες. Όμως, σε αυτά τα δύο υπάρχουν και όρια. Τι εννοώ; Ας σταματήσουμε λιγάκι αυτό που ανεβαίνει το φρύδι ξαφνικά 4 cm πιο πάνω από ότι είναι και τα χείλη που δεν έχουν άλλη κίνηση από αυτή στη φωτογραφία. Μια, δυο, τρεις φορές εντάξει. Αλλά όχι και συνέχεια. Ο άλλος που θα σας βλέπει συνεχώς έτσι θα αναρωτιέται «δεν ξέρει να χαμογελάει;» ή «δεν έχει κανονικό στόμα;;».

Από την άλλη,  τι πιο ωραίο από ένα καμπυλωμένο σώμα ή ένα κανονικό ωραίο στητό σώμα. Όχι όμως αυτά που τα βλέπεις και νομίζεις πως έσπασε η μέση ή «δεν ισσιώνει με τίποτεεε!!». Να δείξεις τα hips σου δε λέω, αλλά να ξέρεις πως το φυσικό και το απλό είναι το πιο ωραίο.

Αυτά λοιπόν πρέπει να προσέξουμε έτσι ώστε να ντυνόμαστε και να φτιαχνόμαστε σωστά χωρίς καμιά υπερβολή! Στον καθρέφτη μας και στο έξω κόσμο θα δείχνουμε ωραίες και πάντοτε φυσικές!

 

Δες επίσης: Οκτώ τρόποι για να δείχνει πιο όμορφος ένας άνδρας

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending