fbpx

Γιορτές και έξοδα; ΟΧΙ πια!!

Οι γιορτές και τα σχέδια δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες, και ειδικά το πώς θα τις πέρασουμε. Κάποια απ’ αυτά είναι υλοποιήσιμα και κάποια όχι. Ένας βασικός παράγοντας που επηρεάζει την υλοποιήση τους ή μη, είναι φυσικά, το πορτοφόλι μας!  Κι όμως, ύπαρχουν και εναλλακτικοί τρόποι να δημιουργήσεις την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα τόσο για ‘σένα όσο και για τα αγαπημένα σου άτομα, χωρίς απαραίτητα να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

♦ ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ

happy-christmas-smiley

Ένας πολύ ωραίος τρόπος να μπεις στο πνεύμα των ημερών,είναι να boostάρεις  τόσο τη δική σου διάθεση, αλλά και των άλλων. Δεν λέω,τα προβλήματα αυτή την περίοδο είναι αρκετά, αλλά είναι επίσης σίγουρο πως αυτές οι μέρες, απαιτούν ένα χαμόγελο. Χαρίσε το λοιπόν, και κάνε την κακή διάθεση ανύπαρκτη. Εκεί που μπαίνεις μέσα στα μαγαζιά για να δείς ή να ψωνίσεις ρούχα και όλα τα συναφή για τις γιορτές, ρίξε ένα χαμόγελο και ευχήσου “Χρόνια πολλά”. Αποτέλεσμα: εσύ να νιώθεις καλύτερα.

 

♦ RELAX ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ

relax-christmas

Η ζεστασιά δεν πρέπει να υπάρχει μόνο στο σπίτι μας, αλλά και στις καρδιές μας. Στόλισε λοιπόν, το σπίτι σου όπως εσύ θέλεις και κάλεσε φίλους και συγγενείς να περάσετε ωραία και χαλάρα, όπως αρμόζει τέτοιες μέρες.

 

 MΥΡΙΣΑΝ…ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Κάτι ακόμη που αν προστεθεί θα κάνει αυτή την εικόνα της αγάπης και cookiesθαλπωρής που υπάρχει μέσα στο σπίτι ακόμα πιο τέλεια, είναι να γίνετε και εσείς για λίγο chefs. Εκτός του ότι θα “σκότωσετε” ελεύθερες ώρες που έχετε, ευχάριστα και οικονομικά, θα νιώσετε δημιουργικοί.Φτιάξτε λοιπόν κουλουράκια, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και ό,τι άλλο προβλέπουν αυτές οι γιορτινές μέρες.,

 

 ΜΟΥΣΙΚΗ…ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!

Γιορτές χωρίς μουσική; Δεν λέει. Από τα παραδοσιακά -παιδικά και μη- τραγούδια και κάλαντα, μέχρι τα πιο κλασικά κομμάτια με τη φωνή γνωστών τραγουδιστών από όλο τον κόσμο, η μουσική παίζει τον δικό της σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της εορταστικής ατμόσφαιρας. Βάλε το CD να παίζει και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να τραγουδήσει, ή να σιγομουρμουρίσει. Μόνο χαρά μπορείς να νιώσεις.

 

Δες: “Ρε, τι εν να κάνεις την Πρωτοχρονιά;” – 4+1 έγνοιες των Κυπρίων πριν το 2015!

 

 ♦ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

FRIENDS

Αυτές οι μέρες δεν προσφέρονται μόνο για ξεκούραση, ευχές και γλυκά, αλλά είναι και ένας τρόπος να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια, που λίγο ή πολύ όλοι μας έχουμε χαθεί μέσα στην καθημερινότητα. Άδραξε λοιπόν την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων και αφιέρωσε λίγο χρόνο για τα άτομα που δεν βλέπεστε και τόσο συχνά το υπόλοιπο του χρόνου, όπως φίλους που σπουδάζουν στο εξωτερικό και ήρθαν για διακοπές, ή και τους συγγενείς που για τον Α ή Β λόγο ζουν στο εξωτερικό.

 

 ♦ HELLO…ΙΤ’S Α MOVIE TIME!  

HomeMovieΉρθαν οι γιορτές. Οικογενειακές στιγμές.Ήρθε λοιπόν  η ώρα να το  εκμεταλλευτείς. Ρίξε λοιπόν ενα βλέφαρο στο πρόγραμμα της τηλεόρασης και επέλεξε τι θα δεις με τους φίλους ή την οικογένεια σου. Αν πάλι δεν πολυ-γουστάρεις την τηλεόραση, σου έχω κι άλλη λύση. DVD. Πήγαινε λοιπόν στο πιο κοντινό DVD club και επέλεξε μια ωραία ταινία και μάζεψε τους όλους για την…προβολή.

Δες επίσης: 25 ερωτήσεις που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις πριν το 2014!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending