fbpx

Τραγικό κι όμως αληθινό!

Ένα απίστευτα τραγικό και όμως αληθινό περιστατικό συνέβη πρόσφατα στην πόλη μου, Πάφο. Γράφω αυτό το άρθρο ώστε να μην αφήσουμε να περάσει απαρατήρητο αυτό που συνέβη, όπως επιθυμεί η κοπέλα στην οποία συνέβηκε όλο αυτό. Θα μπω απευθείας στις λεπτομέρειες του συμβάντος, για να καταλάβετε, και θα σχολιάσω μετά.

 

Μια φίλη μου, μια νεαρή κοπέλα που αγαπά πολύ τα ζώα και είναι από τα πιο χαρούμενα και χαμογελαστά άτομα που ξέρω, έχασε το σκυλάκι της. Ένα θηλυκό, πανέμορφο σαν αρκουδάκι, σκύλο.

 

Το τραγικό είναι το πώς το έχασε και το τι ακολούθησε. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, η σκυλίτσα χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, και μετά δυστυχώς «…υπέκυψε στα τραύματα της και απεβίωσε.» Ακολούθησε μια λογομαχία μεταξύ της κοπέλας, της αδερφής της και του κατόχου του αυτοκινήτου που χτύπησε το σκυλάκι. Η συζήτηση είχε ως εξής:

«…πολύ ευγενικά πήγε η αδερφή μου και τον ρώτησε εάν είναι κάτοχος του αυτοκινήτου και εάν κατάλαβε τι έκανε. Το αρνήθηκε, γελούσε και μετά φώναζε. Τότε τα πήρα στο κρανίο και άρχισα να το βρίζω. Έλεγε ‘μην μου μιλάς εμένα έτσι γιατί δεν ξέρεις ποιος είμαι και είμαι δικηγόρος’…».

 

Ακολούθησαν διάφορες, πολύ άσχημες και βαριές κουβέντες, μέχρι που εκείνος απείλησε τις δυο κοπέλες ότι θα τις σκοτώσει.

 

Το συμβάν δεν τελείωσε εκεί όμως, γιατί η υπόθεση θα πάει στο δικαστήριο. Αυτό που έχω να πω εγώ, είναι ότι πολύ σωστά έπραξε η κοπέλα που θα πάρει το θέμα δικαστικώς αν και με τα «μέσα» που έχουν μερικοί εδώ στην Κύπρο και το γεγονός ότι εκείνος είναι πρώην δικηγόρος πολλά μπορούν να συμβούν. Εύχομαι να καταφέρει να τιμωρηθεί έστω παραδειγματικώς αυτός ο «άνθρωπος» και να μην ξεχαστεί τόσο εύκολα η υπόθεση αυτή. Πώς μπορούν όμως κάποιοι να είναι τόσο αναίσθητοι, δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί ΚΑΙ χτύπησε τον σκύλο ΚΑΙ ήθελε να «βγει από πάνω» μετά! Τι άνθρωποι είναι αυτοί;; Τέρατα, κτήνη είναι μερικά επίθετα που μπορώ να σκεφτώ για να τους χαρακτηρίσω (και είναι και λίγα).

Νομίζω ότι πρέπει να μάθουμε επιτέλους σ’ αυτόν τον τόπο να αγαπάμε και να σεβόμαστε τα ζώα, γιατί εδώ ξεκινούν όλα! Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη και πρέπει να καταδικαστεί! Μην το αφήσετε να ξεχαστεί, θα τα πούμε στα δικαστήρια!

10614377_10152298078436315_5780740662822130682_n

 Rest in Peace Luda.  

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending