fbpx

10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και σπάνε τα νεύρα των αντρών

1. Υποδύονται τις αθώες

γυναίκα-αν-ρών-καναπέ-ων-11144574

Πολλές γυναίκες καλύπτουν την σεξουαλική τους ζωή μ’ ένα πέπλο αθωότητας, ποτέ δεν παραδέχονται ότι στο παρελθόν τους άρεσε να παίζουν με τους άντρες ή ξεχνούν πόσους συντρόφους είχαν στην ζωή τους. Προσποιούνται τις σεμνές, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να σβήσουν το παρελθόν.

 

2. Κριτικάρουν τις άλλες γυναίκες

1-sex-blog

Γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να πουν ένα καλό λόγο για μια άλλη γυναίκα; Τους αρέσει να σχολιάζουν από το βάρος τους μέχρι το κούρεμα τους και όλα τα ενδιάμεσα. Μόνο μια γυναίκα μπορεί να προσέξει ότι τα παπούτσια μιας άλλης δεν ταιριάζουν με την υπόλοιπη εμφάνιση της. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιες που είναι έτοιμες να το παραδεχτούν όταν δουν μια ωραία γυναίκα, αλλά οι περισσότερες δεν θέλουν να βάλουν τον σύζυγο τους σε πειρασμό.

 

3. Ζηλεύουν

zwdia_kai_zhlia_poia_zwdia_sunodeuoun_ton_erwta_me_th_zhlia

Δεν χρειάζεται να υπάρχει σοβαρός λόγος για να ανάψει η σπίθα της ζήλειας σε μια γυναίκα. Γι’ αυτό και όταν μπαίνει μια άλλη γυναίκα στο χώρο που βρίσκεται παρατηρεί κάθε βλέμμα και κίνηση του συντρόφου της.

 

4. Είναι ανασφαλείς

zilia600_116789_63k9f2

Οι γυναίκες χρειάζονται συναισθηματική κάλυψη. Θέλουν οι σύντροφοι τους να τις κρατά αγκαλιά, να τους λένε πόσο σημαντικές είναι γι’ αυτούς. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με το γεγονός ότι πολλές βγαίνουν έξω μόνες τους για να επιδείξουν την ανεξαρτησία τους. Είναι οι ίδιες που όταν ερωτεύονται γίνονται φοβερά ανασφαλείς.

 

5. Μιλούν με κωδικούς

zhlia

Η συνηθισμένη φράση «Τι σκέφτεσαι;» είναι άσκοπο παράδειγμα για το πώς οι γυναίκες αγαπάνε να τσεκάρουν τους άντρες τους και αναζητούν τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφουν γι’ αυτές. Ζητούν απαντήσεις σε θεωρητικές ερωτήσεις και έχουν την απαίτηση οι άντρες να τις γνωρίζουν σαν να είναι «αδερφές ψυχές».

 

Δες: ‘Οσα λένε οι γυναίκες ΜΟΝΟ μεταξύ τους!

 

6. Οικειοποιούνται τον προσωπικό μας χώρο

thumbnail

Οι γυναίκες έχουν το κακό ελάττωμα να ανακατεύονται στην ζωή των φίλων τους και να ερευνούν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Με την πρώτη ανοίγουν τα συρτάρια για να κατασκοπεύσουν! Όταν όμως αυτό τολμούν να τους το κάνουν οι άντρες γίνονται έξαλλες!

 

7. Γίνονται πολύ συναισθηματικές

x11

Κλαίνε με το παραμικρό: παρακολουθώντας μια ρομαντική ταινία, επειδή τους έσπασε το νύχι ή γιατί δεν τους αρέσει το καινούργιο τους κούρεμα. Και το χειρότερο περιμένουν από τον σύντροφο τους να τις παρηγορήσει. Οι άντρες δεν είναι αναίσθητοι αλλά δεν αντέχουν τα έντονα ξεσπάσματα με την πρώτη αναποδιά.

 

8. Ψωνίζουν μέχρι τελικής πτώσης

images

Όταν πάνε για ψώνια ξεχνάνε να γυρίσουν. Μπορούν να ξοδέψουν ατελείωτες ώρες σε ένα μαγαζί με παπούτσια ξεχνώντας όλες τους τις υποχρεώσεις. Ο εφιάλτης των περισσοτέρων συζύγων είναι η στιγμή που εκείνη του ζητά να πάει μαζί της για ψώνια. Αυτό που ακολουθεί είναι οδυνηρό. Ατελείωτα πάνω-κάτω στον ίδιο δρόμο και πολλές ώρες έξω από το δοκιμαστήριο.

 

9. Μιλάνε συνέχεια χωρίς να σταματάνε!

o-BLACK-WOMEN-FOOD-CONVERSATION-facebook

Μας ενδιαφέρουν αυτά που κουβεντιάζουν αλλά δεν χρειάζονται τόσες πολλές λεπτομέρειες!

 

10. Έχουν το σεξ για όπλο!

6020

Θέλοντας να τονίσουν την ανωτερότητα τους, εκβιάζουν με το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτουν το: σεξ!

Πηγή: xrybe.wordpress.com

Δες επίσης: 10 Πράγματα που δεν βρίσκουν ελκυστικά οι άντρες στις γυναίκες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
16,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending