fbpx

Κατρακύλα στις τιμές των Copies!

Πώς η σχέση ενός brand με την φοιτητική κοινότητα κατάφεραν να χαμηλώσουν τις τιμές σε δύο βασικές ανάγκες των φοιτητών

Η συνεργασία των δύο μεγάλων copy center, eSelis και iBook, μαζί με το StudentLife δημιούργησαν τα Uniplex Copy Center, με 2 καταστήματα, το ένα κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Πανεπιστημιούπολη) και το άλλο εντός του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Η συνεργασία αυτή έχει βάλει ως στόχο την ενίσχυση της φοιτητικής ζωής με ποιοτικές υπηρεσίες που οι ίδιοι φοιτητές ζητούν. Το StudentLife με τα καταστήματα του, Uniplex Copy Center, υποστηρίζονται από μια ομάδα 40 νεαρών ατόμων γεμάτων ενέργεια, τα οποία εργάζονται καθημερινά για να φέρουν θετικές αλλαγές στη φοιτητική κοινότητα.

TEAM logo

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει το StudentLife και η τεράστια αποδοχή που είχαν οι υπηρεσίες στην φοιτητική κοινότητα έχουν δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να χαμηλώσουν κατακόρυφα οι τιμές σε δύο από τις βασικές ανάγκες των φοιτητών, οι εκτυπώσεις και γραφική ύλη. Τώρα, οι τιμές των ασπρόμαυρων εκτυπώσεων είναι 3 σεντ αντί για 5, από την πρώτη σελίδα εκτύπωσης. Και με την απόκτηση νέων σύγχρονων έγχρωμων εκτυπωτών, οι έγχρωμες εκτυπώσεις από 45 σεντ είναι τώρα μόνο 15 σεντ η σελίδα. Επίσης, υπάρχει έκπτωση 70% σε επιλεγμένη γραφική ύλη.

huge.15.77044

Όταν μια εταιρεία εξαρτάται μόνο από ένα ή δύο υπηρεσίες για να τα βγάλει πέρα αναγκάζεται να ψηλώνει τις τιμές. Όμως, όταν αυξάνονται οι υπηρεσίες και δημιουργούνται άλλες πηγές εσόδων, τότε είναι εφικτή οι μειώσεις των τιμών.

Αλλά, τι να κάνεις τις χαμηλές τιμές αν δεν έχεις γρήγορη εξυπηρέτηση;

Η ομάδα του Uniplex Copy Center παρατήρησε ότι τις περισσότερες φορές οι φοιτητές βιάζονται να πάνε στο επόμενο τους μάθημα. Αυτή η παρατήρηση οδήγησε την ομάδα στο να δημιουργήσει τις συνθήκες για την γρηγορότερη δυνατή εξυπηρέτηση. Υπάρχουν 6 υπολογιστές ενωμένοι με υψηλής ταχύτητας εκτυπωτές. Η ταχύτητα του Internet είναι στα 32Mpbs και το εσωτερικό δίκτυο είναι αναβαθμισμένο για ενίσχυση της απόδοσης και ταχύτητας εκτύπωσης. Ανά πάσα στιγμή  θα υπάρχουν 3 έμπειρα και καλά εκπαιδευμένα άτομα να εξυπηρετούν σε τρία διαφορετικά ταμεία.  Υπάρχει χώρος στάθμευσης για πάνω από 30 αυτοκίνητα.

bestService

Οι συμβουλές που παίρνουν από τους φοιτητές είναι το κύριο εργαλείο που χρησιμοποιούν για τις συνεχείς αλλαγές που εφαρμόζουν. Ο Κάρολος Δαρβίνος είπε “Δεν επιβιώνει ο πιο δυνατός ούτε ο πιο έξυπνος, αλλά αυτός που προσαρμόζεται καλύτερα στις αλλαγές“.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending