fbpx

Έκθεση Σπουδών 2015: StudyNet Academic Consultants

Φωτίζοντας το δρόμο για ένα λαμπρό μέλλον

 

Στη StudyNet Academic Consultants κάνουμε κάτι παραπάνω από την απλή προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών. Ανοίγουμε το δρόμο για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό μέλλον. Δεν αρκούμαστε απλά στη σωστή καθοδήγηση των μαθητών για την επιλογή ενός εποικοδομητικού κλάδου σπουδών και στην εισαγωγή τους στο κατάλληλο πανεπιστήμιο. Προετοιμάζουμε το έδαφος για τα πιο φανταστικά φοιτητικά χρόνια που θα δημιουργήσουν τις πιο έντονες αναμνήσεις, τις πιο ωραίες εμπειρίες, τις πιο δυνατές φιλίες, την πιο λαμπρή καριέρα.

 

Έχουμε κτίσει το ισχυρό όνομά μας πάνω στην πιο απλή και συνάμα στέρεη βάση, την εμπειρία μας. Μέσα στα είκοσι χρόνια δραστηριότητάς μας, έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες φοιτητές να πετύχουν στη ζωή τους και να γίνουν δημιουργικοί και ολοκληρωμένοι επαγγελματίες. Αυτό το πετύχαμε, γιατί στην καρδιά των υπηρεσιών μας βρίσκεται το προσωπικό ενδιαφέρον για τον κάθε φοιτητή ξεχωριστά. Δίνοντας προτεραιότητα στον κάθε ένα, συζητώντας μαζί του, αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς, αλλά και τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του, δημιουργούμε το ιδανικό περιβάλλον από πλευράς μάθησης και κοινωνικής ζωής που θα του χαρίσει τις πιο δυνατές συγκινήσεις.

 

Οι υπηρεσίες μας βασίζονται στη σωστή και ολοκληρωμένη συμβουλευτική καθοδήγηση του κάθε μελλοντικού φοιτητή. Μαθητές δευτέρας λυκείου που χρειάζονται καθοδήγηση όσον αφορά την επιλογή των σωστών μαθημάτων για να κτίσουν ένα δυνατό πορτφόλιο μαθημάτων. Μαθητές τρίτης λυκείου που προβληματίζονται για ποιο κλάδο σπουδών να επιλέξουν ή που χρειάζονται βοήθεια ως προς την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος. Φοιτητές που σπουδάζουν στην Κύπρο και επιθυμούν να μεταγραφούν, προπτυχιακούς φοιτητές που θέλουν να συνεχίσουν σε μεταπτυχιακό επίπεδο, αλλά και μεταπτυχιακούς φοιτητές που θέλουν να προχωρήσουν σε διδακτορικό.

 

Γνωρίζουμε ότι το να κάνει κάποιος τη σωστή επιλογή είναι κρίσιμο για το μέλλον του. Γι’ αυτό, είμαστε ταγμένοι στο να βρούμε την κατάλληλη επιλογή για τον κάθε ένα, έτσι ώστε να αξιοποιηθούν οι ικανότητές του στο μέγιστο και να πετύχει τους στόχους του. Διεξάγουμε εκτεταμένες συνεδρίες για να διερευνηθούν οι κλήσεις του κάθε φοιτητή και τον ενημερώνουμε για τις τάσεις της αγοράς εργασίας. Προτείνουμε πιθανούς κλάδους σπουδών βάσει της ζήτησης και της κερδοφορίας τους και τον βοηθούμε να επιλέξει το κατάλληλο πανεπιστήμιο μέσα από μια μεγάλη γκάμα ακαδημαϊκών ινστιτούτων.

 

Είτε επιθυμείτε να σπουδάσετε στο διεθνούς κύρους Ηνωμένο Βασίλειο, στο νούμερο ένα προορισμό Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στην υψίστου επιπέδου Γερμανία ή απλά να φοιτήσετε με τους δικούς σας όρους στην Κύπρο, αφαιρούμε όλο το διαδικαστικό βάρος από εσάς και τους γονείς σας και αναλαμβάνουμε τα πάντα, από το Α ως το Ω, έτσι ώστε να εξαλείψουμε κάθε δυνατό εμπόδιο της διαδικασίας.

 

Φιλοσοφία μας είναι ότι το ταξίδι είναι εξίσου σημαντικό όσο και ο προορισμός. Γι’ αυτό φροντίζουμε το ταξίδι να γίνει όσο πιο ομαλό και απολαυστικό γίνεται. Είτε ενδιαφέρεστε για Foundation, πτυχίο ή μεταπτυχιακό, ετοιμάζουμε τις αιτήσεις σας, μεταφράζουμε τα απαραίτητα έγγραφα και αποστέλλουμε τις αιτήσεις στα πανεπιστήμια της επιλογής σας. Στη συνέχεια, παρακολουθούμε την πορεία τους και διευθετούμε όποιες πρόσθετες απαιτήσεις υπάρξουν. Σας ενημερώνουμε για την απόφαση του κάθε πανεπιστημίου, καταχωρούμε τις απαντήσεις σας και διευθετούμε την εγγραφή σας. Αφού διευθετηθούν όλα τα διαδικαστικά, διεξάγουμε σεμινάρια για εσάς και τους γονείς σας, έτσι ώστε να κατανοήσετε πλήρως την κάθε διαδικασία και να λύσετε όλες σας τις απορίες.

 

Επιπλέον, οι έμπειροι σύμβουλοί μας σας παρέχουν όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε σχετικά με το Ευρωπαϊκό Φοιτητικό Δάνειο και διευθετούν τα πάντα, εξασφαλίζοντάς σας το πλήρες ποσό που απαιτείται για την κάλυψη των διδάκτρων σας. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την ενημέρωσή σας για τους όρους του δανείου, τη συλλογή των απαραίτητων έγγραφων, τη συμπλήρωση των αιτήσεων και την ασφαλή αποστολή τους.

 

Έχοντας πρώτοι συνάψει συνεργασίες με τις πιο ισχυρές εταιρείες ιδιωτικής φοιτητικής στέγασης στο εξωτερικό, έχουμε να επιδείξουμε το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο ανεξάρτητης διαμονής για τους φοιτητές μας. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, βρίσκουμε την καλύτερη λύση στέγασης για εσάς και διασφαλίζουμε τη διαμονή σας σε εστίες με όλες τις ανέσεις που επιθυμείτε.

 

Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες σας. Οι οδηγοί StudyNet εγγυώνται ότι θα είστε και εσείς. Μέσα από την εμπειρία μας, έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο και προσοχή στις ανάγκες του μελλοντικού φοιτητή. Οι γνώσεις αυτές έχουν πάρει τη μορφή οδηγών, των μοναδικών στο είδος τους στην Κύπρο. Οι οδηγοί μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσουν τους φοιτητές στα πρώτα τους βήματα, παρέχοντάς τους όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν, ώστε να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στο ξεκίνημα των σπουδών τους.

Είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή επέκταση της γκάμας υπηρεσιών που προσφέρουμε στους φοιτητές και στις οικογένειές τους.

Κι αυτό, γιατί τίποτα δεν θα είναι ποτέ αρκετό μπροστά στην επιτυχία των παιδιών μας…

 

Περισσότερες Πληροφορίες: Διεθνής Έκθεση Σπουδών @ Κρατική Έκθεση Κύπρου

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending