fbpx

Οι 5 MUST anti- valentine ταινίες!

Ο Φεβρουάριος (καλώς ή κακώς) είναι συνυφασμένος με τη γιορτή των ερωτευμένων. Αρκουδάκια που κρατάνε καρδούλες γεμίζουν τα μαγαζιά και τα κόκκινα τριαντάφυλλα έχουν την τιμητική τους. Κάρτες με χαρούμενα ποιηματάκια και γλυκανάλατα λόγια αγάπης στέλνονται και οι ρομαντικές ταινίες με το κλασσικό happy end, όπου αγόρι κερδίζει κορίτσι και ζουν για πάντα ευτυχισμένοι έχουν την τιμητική τους.

Εμείς λοιπόν αποφασίσαμε να σου προτείνουμε 5 ταινίες που ενώ ανήκουν στην κατηγορία των rom- com καταπιάνονται με το θέμα του έρωτα από μια άλλη σκοπιά. Από αυτή που τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα, τσακώνονται και χωρίζουν, γιατί τελικά δεν ήταν γραφτό τους να είναι μαζί.

Ετοίμασε λοιπόν τα ποπ κορν και βάλε να δεις τις εξής 5 ταινίες:

Ruby Sparks

Ένα αγόρι που είναι κλειστό στον εαυτό του, γνωρίζει ένα κορίτσι που θα του αλλάξει τη ζωή. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

500 days of summer

“This is a story of boy meets girl. But you should know upfront, this is not a love story”. Ίσως η πιο ρεαλιστική ταινία όσον αφορά τις σχέσεις που δεν είναι γραφτό τους να κρατήσουν “για πάντα”.

Blue Valentine

Σοκαριστική απομυθοποίηση του έρωτα μεταξύ δυο ανθρώπων που έμοιαζαν να είναι ιδανικοί ο ένας για τον άλλον *θυμάται το φινάλε, σκουπίζει τα μάτια*

 

Δες: 11 + 1 πράγματα που συμβαίνουν μόνο στις ταινίες!

Eternal sunshine of a spotless mind

Μια ταινία που πραγματεύεται τόσο στοχευμένα το θέμα “θέλω να σε ξεχάσω, να ξεχάσω ότι υπάρχεις” που σε κάνει να θέλεις να μην ξαναπείς αυτή την έκφραση σε κανένα.

Take this waltz

Άλλο ένα ζευγάρι που ήταν φαινομενικά χαρούμενο αλλά δεν άντεξε.

*πιάνει χαρτομάντηλο, κάνει ματάκια στον σεθ*

Πηγή: cosmopolitan.philenews.com

Δες επίσης:  Πώς να κάνεις έναν άντρα και μια γυναίκα ευτυχισμένους αντίστοιχα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending