fbpx

UNISPORTS: Κερδοφόρο το Πανεπιστήμιο Κύπρου (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε την ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε μια πολύτιμη νίκη με σκορ 65 – 7.

Οι καλαθοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Κύπρου μπήκαν σοβαρά στον αγώνα και θέλησαν να καθαρίσουν νωρίς το παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου μπροστά με 14 – 0.

Οι καλαθοσφαιρίστριες του ΤΕΠΑΚ συνέχισαν την προσπάθεια τους και ευστόχησαν σε κάποια καλάθια όμως δεν ήταν αρκετό για να διεκδικήσουν κάτι. Το 2ο δεκάλεπτο έληξε με σκορ 36 – 6 υπέρ του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο αέρας της διαφοράς έδωσε ώθηση στην ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου όπου συνέχισε τους ψηλούς ρυθμούς φτάνοντας στο 55 – 6 με το τέλος του 3ου δεκαλέπτου και στο τελικό 65 – 7.

Το σκορ του αγώνα αδικεί την ομάδα του ΤΕΠΑΚ που αγωνίστηκαν, και οι 6 κοπέλες που μετέβησαν στην Λευκωσία, με πάθος μέχρι το τέλος, αλλά είναι αποτέλεσμα παραγόντων όπως η πληθώρα των επιλογών στον πάγκο, η εμπειρία και η σοβαρότητα των καλαθοσφαιριστριών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νικολάου Α, Νεοκλέους Α, Μυθιλλού Ε, Τζιάμαλη Μ, Ιωάννου Χ, Ηλιέβα Ε, Αθανασίου Ν, Παντζιαρά Ε, Echeverria A, Nosonjin T.

UCY BASKETBALL TEAM WOMEN

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ιωσήφ Ε, Μιχαήλ Ε, Προδρόμου Μ, Παπαχατζάκη Φ, Καρυκίδου Ε, Κιτρομηλίδου Δ.

CUT BASKETBALL TEAM WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό:

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 1

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 6

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 7

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 8

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 9

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 10

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 13

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 14

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 15

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 16

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 17

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 18

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 19

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 22

UCY VS CUT BASKETBALL WOMEN 27

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending