fbpx

UNISPORTS: Πάθος, δύναμη και συμβιβασμός στη βροχή (PHOTOS)

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη χθες στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Φούτσαλ Ανδρών με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το ΤΕΠΑΚ να συμβιβάζονται στην ισοπαλία (3-3) με το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού να διεξάγεται υπό βροχή κάτι που δυσκόλευε την προσπάθεια των δύο ομάδων.

Ισορροπημένα ξεκίνησε το παιχνίδι με τις 2 ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν η κάθε μια το ρυθμό της. Δυνατές μονομαχίες στο ιδιαίτερα βρεγμένο τερέν ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε τα ηνία με το πέρασμα του χρόνου καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί. Σκόρερ ο Καλός στο 16′ με σουτ από κοντά με το 1-0 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το προβάδισμα έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχους που μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν μέσα σε δυο λεπτά (29′-30) να διευρύνουν το προβάδισμα τους. Πρώτα ο Καλός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ακολούθως ο Σεραφείμ νίκησαν τον Πάμπουκκα και έκαναν το 3-0 για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και ενώ το ψιλόβροχο δυνάμωνε.

Την ίδια ώρα, οι φουτσαλιστές του ΤΕΠΑΚ δεν μπορούσαν να απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ με πολλές λάθος επιλογές μπροστά στο τέρμα του Σκαρπάρη. Κατάφεραν ωστόσο να μειώσουν (3-1) με τον Νεοφύτου στο 34′ δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Με το τέρμα οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν πιστεύοντας πως μπορούν να έχουν κέρδος από το παιχνίδι και πίεσαν τον αντίπαλο που έμοιαζε να τα έχει χαμένα. Στο 41′ ο Λουκά έκανε το 3-2 ενώ στο 43′ ο Χρυσάνθου ισοφάρισε σε 3-3 με τις 2 ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

** Ο αγώνας μεταξύ Frederick University και Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αναβλήθηκε λόγως βροχόπτωσης.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Σκαρπάρης Π, Σεραφείμ Γ, Χρυσοστόμου Α, Φιλογένης Π, Κυριάκου Π, Ιωάννου Γ, Ιωάννου Σ,Μικέλλης Π, Καλός Α, Βανέζης Χ.

UNIC TEAM FUTSAL MEN

ΤΕΠΑΚ: Πάμπουκκας Ρ, Ονουφρίου Γ, Μονιάτης Κ, Νεοφύτου Α, Μερακλής Π, Σεργίου Σ, Ανδρονίκου Λ, Ιακωβίδης Μ, Λουκά Α, Χρυσάνθου Η, Κακουλλής Μ.

CUT TEAM FUTSAL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending