fbpx

UCY: Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση English Works! 2015 του Κέντρου Γλωσσών Πανεπιστημίου Κύπρου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση English Works! 2015 που διοργάνωσε ο Αγγλικός τομέας του Κέντρου Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου, την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015. Η τρίτη στη σειρά εκδήλωση English Works!, που έχει καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου, παρουσία 230 φοιτητών και αριθμού συναδέλφων και φίλων.

Το English Works! 2015 συνδέει με επιτυχία τον επαγγελματικό κόσμο με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου. Μέσα από τη διοργάνωση του EnglishWorks!, το Κέντρο Γλωσσών του Πανεπιστημίου έχει δημιουργήσει μια γέφυρα που συνδέει την Ανώτατη Εκπαίδευση με την κυπριακή κοινωνία, παρέχοντας μια ουσιαστική και ρεαλιστική εμπειρίας μάθησης σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Το EnglishWorks! 2015 περιελάμβανε δημόσια συζήτηση (panel discussion) με ομιλητές από το χώρο των Τεχνών, της Δημοσιογραφίας, του Αθλητισμού, της Ιατρικής, της Οικονομίας και τον Επιχειρηματικό κόσμο. Την ομάδα των ομιλητών απάρτιζαν οι, Γιώργος Άππιος, Ευτυχία Αντρέου (απόφοιτος ΠΚ), Αθηνά Κάσιου, Σταύρος Μιχαηλίδης, Μαργαρίτα Παρασκευαϊδη και Γιάννης Χατζηκωνσταντούρας (απόφοιτος ΠΚ).

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο πώς η Αγγλική γλώσσα έχει επηρεάσει την καριέρα τους και τόνισαν τη σημασία της επάρκειας στην Αγγλική γλώσσα. Τόνισαν πως η γνώση της γλώσσας άνοιξε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και επέστησαν την προσοχή του κοινού στο ότι η έλλειψη γνώσης της θα αποτελούσε τροχοπέδη στις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ομιλητές.

Την εκδήλωση προλόγισαν, ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, Πρύτανης και η κα Shaunna Ιωαννίδου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Κέντρου Γλωσσών.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι ακόλουθοι: British Council και Flo Cafe (Χρυσοί Χορηγοί), MM Publications και Lanitis Bros (Αργυροί Χορηγοί). Την εκδήλωση στήριξαν με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους τα Uniplex copy centre, Solomou Garden Centre και Famous Sports.

Η οργανωτικής επιτροπή της εκδήλωσης αποτελείται, εκ μέρους του Αγγλικού Τομέα του Κέντρου Γλωσσών, από τις Shaunna Ιωαννίδου, Αγγέλα Κλεάνθους, Ελένη Νικοφόρου, Μαριάννα Κυπριανού, Γιόλα Παρασκευαΐδη και τον Κωνσταντίνο Τσουρή.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending