fbpx

UNISPORTS: Πιστό στο ραντεβού του το Πανεπιστήμιο Κύπρου (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχτηκε το Frederick University στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη με σκορ 53 – 22.

Οι δύο ομάδες ήταν διεκδικητικές και αποφασισμένες να παλέψουν για το παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου να είναι ελαφρώς μπροστά με 7 – 5.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου φάνηκε να έχει τον έλεγχο στο 2ο δεκάλεπτο όπου σημείωσαν περισσότερα καλάθια και ανέκοπτε τις επιθετικές προσπάθειες της αντίπαλης ομάδας. Το σκορ του 2ου δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου μπροστά με 22 – 12.

Η διαφορά των 10 βαθμών δεν πτόησε τις καλαθοσφαιρίστριες του Frederick University που δεν τα έβαζαν κάτω. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας ανέκοψε αρκετά καλάθια και με καλή συνεργασία προσπάθησαν να σκοράρουν κάποια άλλα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Οι καλαθοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Κύπρου παίζοντας αρκετά καλό παιχνίδι κλέιδωσαν την νίκη αφού τελείωσαν το 3ο δεκάλεπτο με σκορ 44 – 17.

Η διαφορά του σκορ επηρέασε και τις δύο ομάδες αφού στο τρίτο σετ οι πόντοι ήταν αρκετά λίγοι με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να παίρνει την νίκη με σκορ 53 – 22.

Γενικά στον αγώνα υπήρχαν κάποια σπρωξίματα με αποτέλεσμα να γίνουν κάποια φάουλ χωρίς όμως να βάλουν καλάθια κάποια από τις δυο ομάδες. Η αγωνιά ήταν εκφρασμένη στα πρόσωπα και των δυο ομάδων αφού και οι δυο ήθελαν την νίκη, αλλά μέτρησε η εμπειρία και η σοβαρότητα των καλαθοσφαιριστριών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νικολάου Α, Νεοκλέους Α, Μυθιλλού Ε, Τζιάμαλη Μ, Ιωάννου Χ, Ηλιέβα Ε, Αθανασίου Ν, Echevarria A, Nosonjin T, Παντζιαρά Ε.

UCY BASKETBALL TEAM WOMEN

Frederick University: Μαυρουδή Ε, Ζαμπά Β, Ανδρέου Β, Σολωμού Χ, Σιαμπτανή Β, Λύτρα Π, Βιολάρη Α.

FREDERICK TEAM BASKETBALL WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending