fbpx

UNISPORTS: Έκλεισε με νίκη

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκη (4 – 1) και ανταμείφθηκε για τις πολύ καλές του εμφανίσεις.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ταξίδεψε στην Λάρνακα με πάρα πολλές απουσίες, κατάφερε ωστόσο να προηγηθεί στον αγώνα και να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με 0 – 1 με σκόρερ τον Δημήτρη Θεοδώρου στο 42’.

Το γκολ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αφύπνισε την αντίπαλη ομάδα και στο 52’ ο Λοϊζος Παπασάββας ισοφάρισε το παιχνίδι. 8 λεπτά αργότερα ο Τιμόθεος Παύλου γύρισε το παιχνίδι ενώ η επιθετική λειτουργία της ομάδας έφερε και 3ο γκολ στο 78’ με τον ανεβασμένο Μόδεστο Σωτηρίου, κλειδώνοντας έτσι την νίκη αφού η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έμεινε από δυνάμεις. Στο 82’ ο Χριστόφορος Χριστοφή έκανε το τελικό 4 – 1, με αυτογκόλ.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus: Μαύρου Α, Κεττής Κ, Χαραλάμπους Ν, Παπασάββα Λ, Μάρτης Γ, Σωτηρίου Μ, Αβραάμ Σ, Πετούσης Μ, Βασιλείου Α, Γιόρκας Α, Παρπούνας Ι, Αντωνίου Κ, Παύλου Τα, Αυξεντίου Α, Σιαμμάς Σ, Πετούσης Χ, Άττας Ν.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Βασιλείου Π, Σεραφήμ Γ, Μικέλλης Π, Θεοδώρου Δ, Ματθαίου Σ, Χριστοφή Χ,Μιχαήλ Ν, Πιερή Ν, Αργυρού Θ, Κωνσταντίνου Κ, Κυριάκου Κ, Βασιλείου Κ, Φραντζής Μ, Ιωάννου Γ, Ζευλάρης Σ, Καρκώτης Γ.

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending