fbpx

UNISPORTS: Πρώτο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος το Πανεπιστήμιο Κύπρου (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη με σκορ 5 – 2 και τέλειωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση με τις υπόλοιπες ομάδες να υπολείπονται ακόμα ένα αγώνα για να καθοριστούν οι θέσεις τους.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου έλεγξε τα πρώτα λεπτά του αγώνα και έφτασε στο γκολ μόλις στο 15ο λεπτό. Στο 22’ ο Βασίλης Χρυσάνθου έκανε το 2 – 0 για την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου και όλοι πίστεψαν σε μια εύκολη βραδιά. Ο Μάριος Νίκου και ο Γρηγόρης Χατζηβασίλης έβαλαν φωτιά στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 34’ και 35’ αντίστοιχα.

Το γκολ στο 48’ από τον Σοφοκλή Παλαικυθρίτη έδωσε εκ νέου προβάδισμα και καλή ψυχολογία στην ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι ποδοσφαιριστές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν μέχρι το τέλος αλλά ο Φώτης Ξενοφώντος με 2 προσωπικά γκολ στο 82’ και 85’ σφράγισε την νίκη για την ομάδα του.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μιλής Π, Παυλίδης Κ, Χριστοφή Δ, Παλαικυθρίτης Σ, Παναγιώτου Χ, Παπαδοπούλου Γ, Χρυσάνθου Β, Ξενοφώντος Φ, Χριστοφή Α, Χατζηγεωργίου Α, Βαλιαντής Χ, Ανδρέας Χ, Χατζηγεωργίου Α, Χατζηβασιλείου Θ, Εγκωμίτης Θ, Νικολάου Μ, Ιωσήφ Α, Κωνσταντίνου Σ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μαλέκος Κ, Κυριάκου Κ, Nwobodo U, Γεωργίου Ν, Νίκου Μ, Χατζηκωστέας Γ, Γαβριηλίδης Χ, Χατζηβασίλης Γ, Πολυβίου Σ, Μουρουζής Σ, Ιωάννου Σ, Καλαϊτσίδης Ν, Φωτίου Α, Εφφέ Μ, Αχιλλέως Δ, Ελευθερίου Π, Αντωνίου Χ, Βασιλείου Χ, Μιχαηλίδης Χ.

EUC FOOTBALL TEAM MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending