fbpx

FREDERICK: Επίσκεψη φοιτητών Δημοσιογραφίας Πανεπιστημίου Frederick στον Πρόεδρο της Βουλής

Φοιτητές του Τμήματος Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Frederick, επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Ομήρου, ο οποίος τους ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής, των διάφορων κοινοβουλευτικών επιτροπών και του νομοθετικού έργου του σώματος.

Ο Πρόεδρος της Βουλής καλωσορίζοντας τους φοιτητές, υπογράμμισε τον ρόλο των Μέσων Ενημέρωσης και των Δημοσιογράφων στη σωστή ενημέρωση της κοινής γνώμης και τους ευχήθηκε, μέσα από τις σπουδές τους, να λάβουν όλα τα εφόδια για να μπορέσουν να εργαστούν μετέπειτα με αντικειμενικότητα προς όφελος του τόπου.

Capture

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Frederick, Δρ Κωστάκης Κωνσταντίνου, ευχαρίστησε τον κ. Ομήρου  για την καλή του πρόθεση να δεχθεί και να μιλήσει στους φοιτητές, βοηθώντας τους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Ανέφερε επίσης ότι το τμήμα Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Frederick, είναι το αρχαιότερο στην Κύπρο,  με 22 χρόνια παρουσίας και απόφοιτους που πλαισιώνουν και στελεχώνουν σήμερα όλα τα ΜΜΕ της Κύπρου

Οι φοιτητές υπέβαλαν ερωτήσεις στον Πρόεδρο της Βουλής και η συνάντηση εξελίχθηκε σε μια πολύ καλή ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων γύρω από θέματα που αφορούν τον τόπο γενικά.

Capture

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending