fbpx

UNISPORTS: Απόλυτο και κορυφή στο ρελαντί (PHOTOS)

Το εντός έδρας απόλυτο του διατήρησε χθες βράδυ το Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής για το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Ανδρών επικράτησε του ΤΕΠΑΚ με 72-36. Επικράτηση που τον έφερε και στην κορυφή της σχετικής βαθμολογίας.

Πολύ δυναμικά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι αποφασισμένοι να μην δώσουν περιθώρια στο ΤΕΠΑΚ να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Χαρακτηριστικά «έτρεξαν» ένα σερί 8-0 με το δεκάλεπτο να τους βρίσκει μπροστά στο σκορ 18-5.

Σε παρόμοιους ρυθμούς κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να διατηρεί το προβάδισμα του χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα . Οι φιλοξενούμενοι με πολλά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση προσπάθησαν να μείνουν στο παιχνίδι με το ημίχρονο να βρίσκει τις δυο ομάδες στο 35-12.

Στο τρίτο δεκάλεπτο παίχτηκε το καλύτερο μπάσκετ στην αναμέτρηση με το ΤΕΠΑΚ να εκμεταλλεύεται τις πολλές αλλαγές στην σύνθεση του Πανεπιστημίου Κύπρου αλλά και την βελτίωση του κάτω από την ρακέτα. Προσπάθησε πολύ σε ένα ανοιχτό παιχνίδι να μπει στην διεκδίκηση κέρδους και πάλι όμως είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα. Προβλήματα που οι γαλαζοκίτρινοι του Πανεπιστημίου Κύπρου δεν άφησαν ανεκμετάλλευτα  και διατήρησαν σημαντική διαφορά ασφαλείας (+28) με την κόρνα να τους βρίσκει μπροστά (54-28)

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ίσως το πιο ισορροπημένο της συνάντησης με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να ρίχνει ρυθμούς παρά το γεγονός πως έπαιζε με αρκετές αλλαγές με τους καλαθοσφαιριστές να θέλουν να δείξουν στον προπονητή τους την αξία τους. Το Πανεπιστήμιο της Λεμεσού από την άλλη, προσπάθησε φιλότιμα αλλά η διαφορά δεν του επέτρεπε να κάνει όνειρα γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 72-36.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Λιασίδης, Γεωργίου, Μπινιάρης,  Δραγούμης, Λεβέντης, Κανταλέσκο, Γαβριήλ, Βίκτωρας, Πάντζιαρος, Λαζάρου, Τσέλιος, Θεοχαρίδης.

UCY TEAM BASKETBALL MEN

ΤΕΠΑΚ: Χριστοφή, Παλατές, Ιωάννου,  Κωμοδρόμος, Πρωτοπαπάς, Μεσαρίτης,  Χρυσοστόμου, Βενέδικτος, Καλτσούνας, Καραγιάννης.

CUT TEAM BASKETBALL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending