fbpx

UNISPORTS: Έκλεισε με νίκη το Frederick University (PHOTOS)

Το Frederick University υποδέχθηκε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο τελευταίο τους αγώνα στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών. Το Frederick University κέρδισε τον αγώνα με σκορ 34 – 31.

Στο πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου είχε να αντιμετωπίσει εκτός από την αντίπαλη ομάδα και την δική του αστοχία στο τελείωμα των φάσεων. Το Frederick University πήρε προβάδισμα 15 πόντων στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου με σκορ 21 – 6 (11 – 4, 10 – 2).

Η ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου δεν τα έβαλε κάτω και παρά την διαφορά πάλεψε το παιχνίδι. Το 3 – 10 του 3ου δεκαλέπτου έφερε τις δύο ομάδες στο 24 – 16 και έδωσε στο παιχνίδι νέο ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο 4ο δεκάλεπτο αποφασισμένες να τα δώσουν όλα για όλα και αυτό έκαναν. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου μείωσε το σκορ αλλά η διαφορά που αύξησαν στο πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο οι καλαθοσφαιρίστριες του Frederick University χάρισε την νίκη στην ομάδα.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Frederick University: Σταματοπούλου Α, Τοκκά Ε, Μαυρουδή Ε, Σολωμού Χ, Σιαμπτανή Β, Αντρέου Β.

FREDERICK TEAM BASKETBALL WOMEN

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Βακανά Μ, Ιωσήφ Ε, Καρυπίδου Ε, Προδρόμου Μ, Βαλανίδου Μ, Παπαχατζάκη Φ, Μιχαήλ Ε.

CUT BASKETBALL TEAM WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending