fbpx

UNISPORTS: Τελευταίο ραντεβού την Πέμπτη 26/3/15 (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα αναμετρηθούν στις 26/3 για τον τελευταίο αγώνα μεταξύ τους στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών. Ο νικητής θα περάσει στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στον προτελευταίο τους αγώνα το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus χάλασε τα σχέδια της αντίπαλης ομάδας αφού κέρδισε με 1 – 0 με γκολ του Τιμόθεου Παύλου στο 27ο λεπτό του αγώνα. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συνολικό σκορ παιχνιδιών 2 – 2 και κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους για το τελευταίο εισιτήριο του τελικού.

Από την άλλη το Πανεπιστήμιο Κύπρου κατάφερε να κερδίσει με σκορ 0 – 4 το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και να πάρει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό. Τα γκολ σκόραραν οι Αλέξης Χατζηγεωργίου, Κωνσταντίνος Καστάνας, Κωνσταντίνος Παυλίδης και Χρυσοβαλάντης Παναγιώτου στο 20′, 28′, 75′ και 79′ αντίστοιχα.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending