fbpx

UNISPORTS: Συνεχίζει το σερί και την καλή πορεία (PHOTOS)

Το Frederick University επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την ανεβασμένη ψυχολογία που επικρατεί στην ομάδα και κατάφερε να ανεβεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα κερδίζοντας την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου με σκορ 72 – 41.

Το Frederick University μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε σημαντικό προβάδισμα με 23 – 10 από το πρώτο δεκάλεπτο. Ο Αντρέας Αντρέου βλέποντας τον χρόνο στο δευτερόλεπτο έριξε από την μέση του γηπέδου και πέτυχε τον πόντο της βραδιάς δίνοντας έτσι άλλο ρυθμό στο παιχνίδι της ομάδας του. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν υστερούσε από την αντίπαλη ομάδα σε κανένα σημείο του αγώνα αλλά το μη τελείωμα των φάσεων του στοίχησε στην ομάδα και το δεύτερο δεκάλεπτο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 43 – 21.

Οι δύο ομάδες επέστρεψαν από την ανάπαυλα αποφασισμένες να τα δώσουν όλα για την νίκη με το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου να διαφέρει κατά ένα πόντο (16 – 15) φτάνοντας στο 59 – 36. Το σκορ βοήθησε την ομάδα του Frederick University να διώξει κάθε πίεση ενώ το Πανεπιστήμιο Κύπρου συνέχισε να παλεύει για τον αγώνα. Το τέταρτο δεκάλεπτο η καλή αμυντική λειτουργία του Frederick University εμπόδισε και έκανε εξαιρετικά δύσκολο το έργο της αντίπαλης ομάδας.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Frederick University: Νικολάου Χ, Χ’’Αντωνιάδης Κ, Φωτίου Α, Κολτσίδας Β, Σταυράκης Α, Γεωργίου Γ, Αντρέου Α, Πινακιώτης Δ, Φλαμπουράκης Γ, Ιωάννου Δ.

FREDERICK TEAM BASKET MEN

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Λιασίδης Θ, Γεωργίου Μ, Μπινιάρης Δ, Δραγούμης Γ, Λεβέντης Σ, Γαβριήλ Δ, Βίκτωρας Σ, Πάντζιαρος Κ, Cantaleso C, Θεοχαρίδης Β, Χ’’Γεωργίου Λ.

UCY TEAM BASKETBALL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending