fbpx

UNISPORTS: Έκλεισαν την χρονιά με νίκη (PHOTOS)

Στον αγώνα που έκλεισε την χρονιά για το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Γυναικών το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου επικράτησε του Frederick University με σκορ 63 – 21.

Τα πρώτα δύο δεκάλεπτα το Frederick University αντιμετώπισε ρεκόρ ατυχίας αφού δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο πόντο με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να το εκμεταλλεύεται και να προηγείται με 37 – 0 στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου.

Οι καλαθοσφαιρίστριες του Frederick University αναδιοργανώθηκαν και επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο πιο αποφασισμένες για να πετύχουν κάποια καλάθια. Η μαχητικότητα τους τους χάρισε 21 πόντους στα επόμενα δύο δεκάλεπτα αλλά η διαφορά που δημιούργησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση των καλαθοσφαιριστριών του δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Θεοδοσίου Σ, Γεωργίου Χ, Κύζη Ι, Τσολιά Π, Μαρία Σ, Σάββα Α, Ρουσάκη Ρ, Παπά Μ, Βακιανή Α, Λεβέντη Μ, Γιόκκα Χ, Καζαντζιάν Α, Μουσκάλλη Α.

EUC BASKETBALL TEAM WOMEN

Frederick University: Σταματοπούλου Α, Τοκκά Ε, Μαυρουδή Ε, Σολωμού Χ, Σιαμπτανή Β, Αντρέου Β, Χρυσάνθου Ν, Γουζούαση Λ.

FREDERICK TEAM BASKETBALL WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending