fbpx

Οι λόγοι που ΜΙΣΩ το πρωινό ξύπνημα!

Γιατί μισώ το πρωινό ξύπνημα; Τι σόι ερώτηση είναι αυτή;; Βρείτε μου κάποιον που του αρέσει να ξυπνά πριν καλά-καλά ξημερώσει έξω και σας δίνω 20 ευρώ (τόσα έχω πάνω μου, sorry!) Βρείτε μου, όχι βρείτε μου!

Ωραία λοιπόν! Τώρα που ξεκαθαρίσαμε ότι όλοι εμείς οι normal άνθρωποι μισούμε το πρωινό ξύπνημα, θα σας πω και τους λόγους που δεν θέλω με τίποτα να αποχωριστώ την κουβερτούλα και το μαξιλάρι μου πρωί – πρωί.

  • Δεν ζω σε παραμύθι ούτε παίζω σε ταινία.

Όταν ξυπνώ το πρωί έχω και τη «γαριλούδα» μου, είμαι αναμαλλιασμένη, αχτένιστη και άβαφτη και το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να πάω στην τουαλέτα μου! Τώρα, να πρέπει να τρέχω σαν την τρελή του χωριού για να μην αργήσω στο πανεπιστήμιο, δεν είναι το ιδανικό μου ξεκίνημα για την μέρα. Θέλω το χρόνο μου ρε παιδιά…

 

  • Τι να φορέσω σήμερα;

fat-persian-kitten

Το αιώνιο δίλημμα μιας γυναίκας. Μπορεί να έχω στην ντουλάπα μου και 50 διαφορετικούς συνδυασμούς ρούχων, αλλά πάντα θα παραπονιέμαι ότι δεν έχω τίποτα να φορέσω. Με κουράζει η σκέψη και μόνο ότι θα πρέπει όταν ξυπνήσω και να γυρεύω ρούχα! Εννοείται πως θα δοκιμάσω τουλάχιστον 5 outfits, δεν θα μου αρέσει κανένα απ’ αυτά και στο τέλος θα καταλήξω με το πρώτο που δοκίμασα. (Και όχι δεν θέλω να ψάξω για ρούχα από την προηγούμενη νύχτα!! Ποιος το κάνει αυτό αλήθεια;! Μόνο τον καιρό του σχολείου!)

 

  •  Και τώρα που είπα σχολείο, αχ να ξέρατε πόσο αναπολώ τον καιρό εκείνο!

451492715

 (Ναι, κι εγώ μ’αυτό το χαμογέλο έτρωγα το πρωινό της μάμας μου πριν το σχολείο…)

Χωρίς έγνοιες βρε αδερφέ, χωρίς πολλές υπευθυνότητες, πάντα κάποιος άλλος να ανησυχεί για ‘μένα! Και το πρωινό μου ξύπνημα ήταν η αρχή μιας καινούριας, όμορφης μέρας, με ένα ωραίο πρωινό να με περιμένει στο τραπέζι, όλα έτοιμα για ‘μένα και είχα και κάποιον να με παίρνει στο σχολείο! Τώρα που μένω μόνη μου, πόσο βαριέμαι να ξυπνήσω να τα κάνω όλα αυτά, δεν φαντάζεστε! Και να καταλήξω και στο πανεπιστήμιο, να πρέπει να παρακολουθήσω και μάθημα! (Στο σχολείο κοιμόσουν και μέσα στην τάξη και κανείς δεν σου έλεγε τίποτα!) *Ααααχ!!

 

  • Δεν πίνω καφέ.

Ορίστε, το είπα! Μην με πάρετε με στραβό μάτι, δεν είμαι καμιά περίεργη – ok, ίσως είμαι λίγο – απλώς ο καφές με πειράζει στο στομάχι και… στα νεύρα! Μην με νευριάσετε. ΑΝ τύχει και έχω πιει καφέ, σας προειδοποιώ. (Εδώ έφτασα να χωρίσω μια φορά, επειδή ήπια καφέ!) Το τσάι το σιχαίνομαι δεν μου αρέσει, όποτε δεν μπορώ, σαν τους περισσότερους, να πιω κάτι να με ξυπνήσει. Κυκλοφορώ λοιπόν στους πρωινούς δρόμους, χωρίς την βοήθεια του καφέ και δεν ξέρετε πόσο δύσκολο είναι αν δεν το δοκιμάσετε!

 

 Δες: 8 βήματα για να γίνετε πρωινοί τύποι!

 

  • Δεν μπορώ να φάω μόλις ξυπνήσω.

qtation2977

Ειλικρινά, όλοι εσείς που έχετε όρεξη πρωινιάτικα να φάτε, σας θαυμάζω! Ξέρω κάποιον που η πρώτη του λέξη μόλις ξυπνά είναι «ΠΕΙΝΩ!» Εγώ μόλις ξυπνήσω δεν έχω καμία όρεξη να βάλω οτιδήποτε στο στόμα μου. Δεν πάει τίποτα κάτω, το στομάχι μου αρνείται πως το λένε;; Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 – 3 ώρες για να πεινάσω. Και έτσι ξεκινώ το πρωί με άδειο στομάχι και κακή διάθεση. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις πάω πανεπιστήμιο το στομάχι μου αρχίζει να γουργουρίζει στην τάξη. ΤΕΛΕΙΑ..

 

 

  • Απλά δεν είμαι πρωινός τύπος, τι να κάνουμε τώρα;; Τον αγαπώ τον ύπνο, τόσο απλά!

Δεν μπορούμε να ξυπνάμε όλοι χαρούμενοι, η ώρα 6 το πρωί, τραγουδώντας, μυρίζοντας τα λουλουδάκια, απολαμβάνωντας τα πουλάκια που τιτιβίζουν στο μπαλκόνι μας, καλημερίζοντας όλο τον κόσμο… Ελάτε να μου μιλήσετε μια πιο λογική ώρα, μια πιο ανθρώπινη ώρα και θα δείτε ότι είμαι μια χαρά κοπέλα! Αλλά όχι να μου στερήσετε τον ύπνο μου! Mην μου το κάνετε αυτό!!!!

 

Είμαι σίγουρη πως πάρα πολλοί με καταλαβαίνετε. Είστε να δημιουργήσουμε κόμμα εναντίον του πρωινού ξυπνήματος;  🙂

y_4b987aef

Δες επίσης: Ο απόλυτος οδηγός για να έχεις ΠΑΝΤΑ καλή διάθεση από το πρωί!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending