fbpx

UNISPORTS: Σημαντική νίκη ενόψει συνέχειας (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Frederick University στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη με σκορ 5 – 1 και ανέβηκαν μόνοι στην 3η θέση.

Μόλις στο 2ο λεπτό η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου άνοιξε το σκορ με τον Αθανάσιο Αγγελή. Το Frederick University ισοφάρισε με τον Ζαχαρία Κοντονικόλα αλλά 3 λεπτά πριν το τέλος ο Μιχάλης Ιωάννου έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του Ευρωπαϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα και το γκολ του Κωνσταντίνου Ιακώβου (3 – 1) στο 35’ δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το έργο του Frederick University και έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του. Ο Ηλίας Αβραάμ σημείωσε το 4 – 1 στο 39’ τελειώνοντας το παιχνίδι ενώ ο Κωνσταντίνος Ιακώβου σημείωσε το τελικό 5 – 1 στο 50’.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ιωάννου Μ, Εφφέ Μ, Πλουτάρχου Κ, Ανδρέου Α, Αγγελή Α, Αβραάμ Η, Ιακώβου Κ, Χατζηβασίλης Α, Χριστοφόρου Μ.

EUC TEAM FUTSAL MEN

Frederick University: Αλεξάνδρου Κ, Πολυβίου Μ, Μενελάου Ρ, Νεκτάριος Σ, Κυριάκου Α, Μακρή Μ, Κοντονικόλα Ζ, Βιολάρης Σ, Αντωνίου Μ, Σταύρου Γ.

FRED VS UNIC FUTSAL MEN 47

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending