fbpx

UNISPORTS: Δράση και στην αντισφαίριση (PHOTOS)

Η αυλαία του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ανδρών έχει ήδη ανοίξει και τα Πανεπιστήμια έχουν πέσει στην μάχη για την πρωτιά.

18/03/2015 – Frederick University VS Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ο Mikheev Evgeni (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) κέρδισε με σκορ 0 – 2 (1 – 6, 2 – 6) τον Ραφαήλ Σταφυλάρη (Frederick University) και έγραψε το 1 – 0 για την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στον 2ο αγώνα ο Μάριος Βυρίδης (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) κέρδισε με σκορ 0 – 2 (0 – 6, 0 – 6) τον Λέαντρο Μουρτζή (Frederick University) και χάρισε στην ομάδα του την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.   

20/03/2015 – Πανεπιστήμιο Κύπρου VS Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Ανδρέας Αργυρού (Πανεπιστήμιο Κύπρου) κέρδισε με σκορ 2 – 0 (6 – 2, 6 – 3) τον Γιώργο Χαραλάμπους (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου) και έγραψε το 1 – 0 για την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στον 2ο αγώνα ο Παντελής Μυλωνά (Πανεπιστήμιο Κύπρου) κέρδισε με σκορ 2 – 0 (6 – 0, 6 – 1) τον Ορέστη Πάσιο (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου) και χάρισε στην ομάδα του την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

27/03/2015 – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου VS Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Νικητής του πιο πάνω παιχνιδιού ήταν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με τον αθλητή Αναστάσιο Εγγλέζο να κερδίζει με σκορ 2 – 0 (6 – 0, 6 – 0) τον Παύλο Παντελίδη (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας). Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα του παιχνιδιού αφού ο Παύλος Παντελίδης πάλεψε αρκετά απλώς δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα αφού ήταν ήδη κτυπημένος και παρόλα αυτά συνέχισε και τελείωσε αξιοπρεπώς τον αγώνα. Αντίθετα, ο Αναστάσιος Εγγλέζος που έδειχνε σταθερότητα και ψυχραιμία, κατάφερε να κατακτήσει άλλη μια νίκη στον δρόμο του στο τένις αφού όπως λέει και ο ίδιος η ζωή του είναι μια βαλίτσα στο χέρι ακολουθώντας το όνειρο του.

Στο δεύτερο αγώνα ο Νίκος Μιχαλόπουλος νίκησε τον Χάρη Δρηνιώτη με σκορ 2 – 0 (6 – 4, 6 – 4). Κατά την διάρκεια αγώνα οι δύο αθλητές έδωσαν τα ρέστα τους και πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι όπου ο νικητής θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο σετ ο Νίκος νίκησε με σκορ 6 – 4. Το δεύτερο σετ κρίθηκε πολύ σημαντικό αφού και οι δυο παίχτες δεν τα παρατούσαν με τίποτα αφού ήταν αποφασισμένοι και οι δυο να νικήσουν. Δυστυχώς όμως για τον Χάρη Δρηνιώτη παρά την μάχη που έδωσε δεν κατάφερε να νικήσει τον Νίκο Μιχαλόπουλο, αν και προσπάθησε πάρα πολύ να ισοφαρίσει και να κερδίσει τον αγώνα.

Ο Τελικός (Πανεπιστήμιο Κύπρου VS Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου) θα διεξαχθεί στις 03/04, 14.30 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου και ο Μικρός Τελικός (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου VS Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) στις 17/04, 16.30 στον ίδιο χώρο.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending