fbpx

UNISPORTS: Τελικός Αντισφαίρισης Ανδρών – Δράση και μετάλλια (PHOTOS)

Ο τελικός του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ανδρών έφερε αντιμέτωπους το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου οπού έδωσαν την τελική μάχη για την νίκη.

Στον πρώτο αγώνα το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με τον αθλητή Νικολά Ιερίδη ήρθε αντιμέτωπο με τον αθλητή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου,  Αναστάσιο Εγγλέζο.

Έχοντας στο πρώτο σετ το σκορ  6 – 3 υπέρ του Αναστάσιου Εγγλέζου, ο Νικόλας Ιερίδης δεν τα έβαλε κάτω σε καμία στιγμή και προσπάθησε να κερδίσει το σετ αλλά δεν τα κατάφερε με το 6 – 3 να μην δικαιώνει την αγωνιστική του προσπάθεια.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με ανατροπές αφού τα δυο αγόρια έδωσαν ένα αγώνα με εισιτήριο την νίκη. Το σκορ βρισκόταν 5 – 4 και όλα θα κρινόταν στο τελευταίο σετ. Το τελευταίο σετ φαινόταν να ήταν υπερ του Νικόλα Ιερίδη αφού ήταν 40-0 παρόλο αυτά ο Αναστάσιος Εγγλέζος κατάφερε να ισοφαρίσει και να κερδίζει τον αγώνα.

Ο αγώνας έκλεισε με νικητή τον αθλητή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου, Αναστάσιο Εγγλέζο με σκορ 6-3 και 6-4. Πάρα την ήττα του Νικόλα Ιερίδη έδωσε μια αξιοπρεπή μάχη στο παιχνίδι δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό.

Στο δεύτερο αγώνα αγωνίστηκαν ο Παντελής Μυλωνάς από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Νίκος Μιχαλόπουλος από το  Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Στο πρώτο σετ νικητής αναδείχτηκε ο αθλητής από το Πανεπιστήμιο Κύπρου , Παντελής Μυλωνάς με σκορ 6-0. Ο Νίκος Μιχαλόπουλος έπαιξε πολύ καλά χωρίς όμως να κερδίζει κάποιο παιχνίδι.

Το δεύτερο παιχνίδι , κινήθηκε όπως και στο πρώτο έχοντας το ίδιο σκορ 6-0 δίνοντας έτσι δικαιωματικά την νίκη στον Παντελή Μυλωνά με σκορ 6-0 και 6-0. Ο Νίκος Μιχαλόπουλος δεν τα έβαλε κάτω σε καμία στιγμή του αγώνα με το 6 – 0 να μην είναι αντιπροσωπευτικό της μαχητικότητας του.

Στην συνέχεια διεξάχθηκε ο διπλός αγώνας με τους αθλητές Παντελή Μυλωνά και τον Νικόλα Ιερίδη από το Πανεπιστήμιο Κύπρου ενάντιων των αθλητών Νίκο Μιχαλόπουλο και τον Αναστάσιο Εγγλέζο από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Το σκορ ήρθε πολλές φορές ισόπαλο  κρίνοντας έτσι το παιχνίδι στους τελευταίους πόντους. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου κατάφερε να νικήσει το πρώτο σετ με 6-0.

Στο δεύτερο παιχνίδι φαίνεται ότι οι παίχτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου μπήκαν δυναμικά κερδίζοντας 4 παιχνίδια αλλά αυτό δεν τους έδωσε το εισιτήριο για την νίκη καθώς οι παίχτες του Πανεπιστήμιου Κύπρου ανέτρεψαν τα σχέδια τους κερδίζοντας για ακόμη μια φορά το παιχνίδι.

Νικητές αναδείχτηκαν οι αθλητές του Πανεπιστήμιου Κύπρου με σκορ 6-0 και 6-4 κερδίζοντας έτσι τα χρυσά μετάλλια.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending