fbpx

Εργαστήρι Επιχειρηματικότητας από το Startup Academy: Μην το χάσεις!

Ένα μοναδικό event, με διάρκεια από: 1-23 Μαΐου 2015, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και με 12 επαγγελματίες ομιλητές. Θες να ανοίξεις δική σου επιχειρήση; Δυσκολεύεσαι και είσαι λίγο χαμένος/η; Τότε κάνε εγγραφή στο εργαστήρι, στη μέρα και στον τόπο που σε βολεύει, για να καθοδηγηθείς ανάλογα.

info_03

To Startup Academy είναι Ακαδημία Επιχειρηματικότητας με πολύ juice σε μια μέρα. Ένα απίστευτο σφηνάκι γνώσης που θα σε βοηθήσει να περάσεις από την ιδέα στην πράξη.

info_01

Συνεργαστήκαμε με το StartupCyprus.org – τις πιο δυναμικές startups (νεοφυείς) επιχειρήσεις στην Κύπρο και φτιάξαμε ένα εργαστήρι με πρακτικά εργαλεία και γνώσεις από την εμπειρία τους, που θα σε βοηθήσει!

info_02

Το εργαστήρι Startup Academy είναι ένα δημιουργικό ξεκίνημα – το δικό σου! Μαζί θα περάσουμε από τις αμφιβολίες στην πράξη. Σκοπός μας είναι να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση, να μάθεις πώς να το κάνεις, να γνωριστείς και να δικτυωθείς με το οικοσύστημα επιχειρηματικότητας της Κύπρου και να γνωρίσεις τα απίστευτα μέλη του. Μέλη που θα είναι μαζί μας για να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν. Έμπρακτα. Γιατί για να περάσουμε από την κρίση στην ανάπτυξη και από την ανεργία στην δημιουργία, πρέπει να «ξεκινήσουμε». Startup λοιπόν!

 

1
Κάνε τώρα την εγγραφή σου! Μη χάνεις στιγμή!

 

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: www.startupcy.org

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending