fbpx

Στιγμές που χρειάζεσαι την κολλητή σου S.O.S!

Πρέπει να το παραδεχτούμε: Στις κοπέλες η λέξη “κολλητή” είναι ιερή! Είναι το ένα άτομο το οποίο γνωρίζει τα πάντα για εσένα, σε κρίνει χωρίς να την ενδιαφέρει για τα συναισθήματα σου (γιατί σε μια φίλη αξίζει πάντα η αλήθεια), τρώει από το φαγητό σου, κοιμάται σπίτι σου και είναι ο προσωπικός σου πνευματικός (χωρίς το κομμάτι της συγχώρεσης – φυσικά).

Φυσικά, η καθεμιά μας έχει αρκετές φίλες, φίλους και παρέες που γνωρίζουν αρκετά για το άτομο μας, αλλά οι 1-2-3 προσωπικές φίλες που τα γνωρίζουν όλα είναι οι σημαντικότερες. Είναι αυτές οι φίλες που πάντα υπόσχεστε ποιά θα παντρέψει ποιά και ποιά θα βαφτήσει το μωρό της άλλης! Ο κώδικας επικοινωνίας τους πρέπει να περιλαμβάνει τα πάντα!

 

Σκεφτήκατε όμως κλασικά παραδείγματα που το πρώτο άτομο που θες να τα “ξεφουρνήσεις” είναι η κολλητή σου;

 

#1: Όταν μιλάς στα μηνύματα με ένα crush!

gif_main

Άλλο το face-to-face και άλλο το μήνυμα! Όταν στέλνουμε μήνυμα, έχουμε το ίδιο stress level που έχουμε όταν γράφαμε την έκθεση των Νέων Ελληνικών στις Παγκύπριες Εξετάσεις! Αν πούμε 1 ως το 10, ότι το 8 είναι το άγχος της έκθεσης, επί 20-50 μηνύματα που στέλνεις προς κάποιον (την ημέρα), μιλάμε για ένα συνολικό stress: 160-400 μονάδων! Ποια θα σου απαλύνει λίγο το stress; Η κολλητή σου φυσικά! Όταν θα την ρωτάς για το τι να γράψεις! Επίσης είναι και αυτή που σε σώζει από τα ρεζίλικα λάθη που μπορείς να κάνεις!

 

#2: Όταν τσακωθείς με τους γονείς σου!

tumblr_mje9piAiDg1rhlzkmo1_500

Ένα πράγμα που έμαθα, είναι ότι μια οικογένεια που δεν τσακώνεται δεν είναι οικογένεια. Ακόμα και από τα πιο αστεία πράγματα, με λίγο νεύρο, μπορεί να γίνει το χειρότερο λάθος. Καμιά φορά τυχαίνει κάποια διαφωνία μέσα στο σπίτι, όπου εμείς ως συνήθως βγαίνουμε ηττημένοι και θέλουμε κάπου να το μοιραστούμε για να μας νιώσουν! Φυσικά και θα μας καθοδηγήσει στο πώς να πούμε “συγγνώμη” και να επανορθώσουμε, γιατί ξέρει τα πάντα για την οικογένεια μας και έχει ένα καλό εξωτερικό μάτι!

 

#3: Όταν θέλουμε στυλιστική άποψη!

tumblr_lpdfpainmt1qgabr4o1_500

Η καλή φίλη δεν αντρέπεται. Αν το φόρεμα σε κάνει να δείχνεις πιο παχουλή θα σου το πει στα ίσσια: “Φαίνεσαι βόρτος!” χωρίς να δείξει ίχνος ντροπής, ούτε διλήματος. Πόσες φορές θέλαμε να ρωτήσουμε αν τα ρούχα που φοράμε μας δείχνουν πολύ “εύκολες” και αν μας δείχνει εύκολες…. ΠΟΣΟ εύκολες; 😉

 

Δες: Γιατί άλλο πράγμα φίλος/η κι άλλο κολλητός/ή. Οι 15 βασικές διαφορές!

 

#4: Όταν ο πρώην σου σου στέλνει μήνυμα!

744018

Λες σε όλους ότι ξεπέρασες τον πρώην σου και φυσικά δεν σκέφτεσαι για αυτόν. Η κολλητή σου όμως ξέρει…. Ξέρει αν λες ψέματα ή ξέρει όλη την αλήθεια από εσένα! Άρα όταν ο πρώην ξανακάνει εμφάνιση, η κολλητή είναι η πρώτη που θα τα μάθει, γιατί ξέρει όλη την ιστορία πίσω από τη σχέση, τον χωρισμό και τη ζωή μετά!

 

#5: Όταν θες να πεις κάτι ρεζίλικο που σου συνέβει!

5-Congestion-on-Bed

Είτε αυτό ήταν να πέσεις από τα σκαλιά του πανεπιστημίου, μπροστά σε 40-50 φοιτητές, είτε να έκανες εμετό μπροστά από κάποιον ωραίο σε ένα club, ή να είπες κάτι φοβερά ρεζίλικο μπροστά σε ένα οικογενειακό συμπόσιο, η κολλητή σου είναι αυτή που θα πιάσει πρώτη το μήνυμα “Έκαμα μια ματσουτζιά, πρέπει να σου την πω! Παναγία μου έγινα ρεζίλι!!!”

 

#6: Όταν θέλεις να μάθεις την πιο ειλικρινή άποψη για εσένα!

zLL1K2e

Για να είναι ένα άτομο κολλητός μαζί σου, σημαίνει ότι του προσφέρεις κάποια πράγματα και εμπειρίες, που δεν θα ήθελε να τα χάσει. Γνωρίζει το κάθετι για ‘σένα και αυτό είναι που του αρέσει. Φυσικά, όπως όλων των ειδών σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, έτσι και μια φιλία τόσων χρόνων θα είχε και τα μικροπροβλήματα της. Αυτό είναι το ωραίο αυτού του κύκλου. Αυτό το άτομο θα σου δώσει μια ειλικρινή άποψη για το αν σε μισούν οι άλλοι! Αφού εκείνη ξέρει ότι είσαι φάουσα και της αρέσει (προφανώς), θα σου πει πόσο σε μισούν οι άλλοι. Δεν μπορούμε να τους έχουμε και όλους!

 

P.S. Το πιο σημαντικό το άφησα πίσω! Για τα σεξουαλικά μας σε ποια μιλάμε;;; 😈

 

Δες επίσης: Οι άγραφοι κανόνες των κολλητών φίλων που όλοι πρέπει να γνωρίζουν!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending