fbpx

UNISPORTS: Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αντιμετώπισε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών και πήρε την νίκη με 3 – 0. Πλέον απομένουν 2 αγωνιστικές με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να προηγείται με 3 πόντους από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Οι δύο ομάδες αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο έπαιξαν αμυντικά το πρώτο ημίχρονο με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να ανοίγει το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Μικέλλη Παναγιώτη. Το σκορ ημιχρόνου βόλευε την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που φάνηκε να χρειαζόταν το γκολ πολύ περισσότερο για να διώξει την πίεση του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες  μπήκαν πιο δυνατά και στο 28ο λεπτό το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διπλασίασε τα τέρματα του με τον Παναγιώτη Σκαρπάρη. Το 2 – 0 σε συνδυασμό με τον χρόνο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου και παρόλο που δεν τα έβαζαν κάτω δέχτηκαν και 3ο γκολ στο 35’ με τον Παναγιώτη Κυριάκου να τελειώνει τον αγώνα.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Ψηλογένης Π, Σεραφείμ Γ, Βανέζης Χ, Στυλιανού Π, Μικέλλης Π, Καλός Α, Χριστοδούλου Σ, Ιωάννου Γ, Ιωάννου Σ, Κυριάκου Π, Σκαρπάρης Π, Χρυσοστόμου Α.

UNIC TEAM FUTSAL MEN

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Στυλιανού Χ, Γεωργίου Ν, Ιωάννου Μ, Εφφέ Μ, Πλουτάρχου Κ, Ανδρέου Α, Αγγελή Α, Αβραάμ Η, Ιακώβου Κ, Χατζηβασίλης Α, Κυριάκου Κ, Ελευθερίου Π.

EUC TEAM FUTSAL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending