fbpx

UNISPORTS: Πρωτάθλημα τέλος για το ΤΕΠΑΚ (PHOTOS)

Τις ελπίδες του για τον τίτλο στο πρωτάθλημα φούτσαλ ανδρών εξανέμισε χθες βράδυ το ΤΕΠΑΚ αφού ηττήθηκε από το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (3-1) σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα με τους φουτσαλιστές και τον δυο ομάδων να συγχαίρουν ο ένας τον αλλόν με την λήξη του αγώνα. Για το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο αυτή ήταν η τρίτη του νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Κωνσταντίνος Ιακώβου που σημείωσε τα 2 από τα 3 τέρματα της ομάδας του.

Αρκετά δυνατά και με σαφώς καλύτερο ρυθμό μπήκε στον αγώνα το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο που κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί (1-0) μόλις στο 5ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Ιακώβου. Λίγο αργότερα ο Αντρέου επιχείρησε σουτ με τον  πορτιέρε του ΤΕΠΑΚ, Ραφαήλ Παμπούκα να αποκρούει και να αποσοβεί έτσι ένα δεύτερο τέρμα.

Η φιλοξενούμενη ομάδα του ΤΕΠΑΚ προσπάθησε να ανατιδράσει δημιουργώντας και χάνοντας και αυτή με τη σειρά της, ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον υψηλόσωμο Αντρέα Νεοφύτου. Με την παρέλευση και του 2ου ταιμ-άουτ οι γηπεδούχοι έπαιξαν για λίγο με flying goalkeeper με σκοπό να πιέσουν για ένα δεύτερο τέρμα πριν την ανάπαυλα χωρίς όμως να τα καταφέρουν και το 1-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δυο ομάδψν στο πρώτο μέρος.

Στο ίδιο τέμπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με το Ευρωπαικό να εκμεταλλεύεται και το βάθος στον πάγκο και να ξεκινά και πάλι δυνατά. Το ΤΕΠΑΚ, ωστόσο, και παρά το γεγονός πως ίσα-ίσα που συμπλήρωνε 5αδα, δεν τα έβαλε κάτω και προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση με την μπάλα όμως να μην φτάνει στην επίθεση με ορθόδοξο τρόπο και τις απειλές για την εστία του Αβραάμ να είναι λιγοστές.

Και κάπως έτσι, στο 37’ το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο διπλασίασε τα τέρματα του αφού σε μια αντεπίθεση ο  Αλέξανδρος Χατζηβασίλης με πλασέ από αριστερά έκανε το 2-0. Πήγε να απαντήσει άμεσα το ΤΕΠΑΚ αλλά την παράλληλη μπαλιά του Νεοφύτου από δεξιά δεν πρόλαβε να σπρώξει στα ανυπεράσπιστα δίκτυα ο Κακουλλής με το 2-1 να μην πραγματοποιείται.

Η μπάλα τους τιμώρησε όμως αφού λίγο αργότερα, στο 42’ ο Ιακώβου με σουτ από αριστερά έκανε το 3-0 για το Ευρωπαικό. Παρόλα αυτά, η φιλοξενούμενοι συνέχισαν να μάχονται μέχρι το τελευταίο λεπτό για να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τα κατάφεραν στο 44’. Αφού πρώτα ο Νεοφύτου είδε ένα πλασέ που επιχείρησε να σταματά στο δοκάρι στην αμέσως επόμενη φάση με δυνατό σουτ νίκησε τον Αβραάμ για το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αβραάμ, Εφφέ, Ιωάννου, Χριστοφόρου, Αντωνίου, Γεωργίου, Πλούταρχου, Αντρέου, Αγγελή, Ιακώβου, Χατζηβασίλης.

EUC TEAM FUTSAL MEN

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παμπούκας, Ονουφρίου, Κακουλής, Νεοφύτου, Χρυσάνθου.

CUT TEAM FUTSAL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending