fbpx

10 πράγματα που καταλαβαίνουν μόνο όσες έχουν πολύ κοντά μαλλιά!

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να κόψουν τα μαλλιά τους πολύ κοντά, σε στυλ bob ή pixie (ξέρετε τι εννοώ με τους όρους αυτούς, είμαι σίγουρη!). Επειδή κάποτε πήρα κι εγώ τη (γενναία!) απόφαση να τα κόψω τόσο κοντά και σας καταλαβαίνω, κατέληξα στο ότι είναι μια εμπειρία που αξίζει να περάσεις!

Όλα τα πιο κάτω όμως, είναι μερικά από τα πιο εκνευριστικά καθημερινά φαινόμενα, για μια γυναίκα με πολύ κοντά μαλλιά!

 

  • Βλέπεις τους περαστικούς να σε κοιτάζουν περίεργα… και είσαι σίγουρη ότι αναρωτιούνται αν είσαι γυναίκα ή άντρας ή λεσβία ή μικρό παιδάκι ή ένας συνδυασμός αυτών!

 

  • Μια φορά το μήνα τουλάχιστον, πρέπει να πας για κόψιμο… αλλιώς μεγαλώνει το πίσω μέρος, πιο νωρίς από το μπροστινό και θυμίζεις επικίνδυνα τα ‘80s – hairstyle γνωστό και ως mullet!

gal-bad-hair-jean

 

  • Πολλές φορές πεθυμείς τα μακριά σου μαλλιά… και εύχεσαι να μπορούσες να τα πιάσεις σε αλογοουρά ξανά ή να τα αφήσεις κάτω και να ανεμίζουν ξέγνοιαστα!



 

  • Είσαι συνέχεια μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή/κινητού… ψάχνοντας για να βρεις φωτογραφίες και βίντεο με κοντά χτενίσματα και να πάρεις ιδέες!

stock-footage-unhappy-bored-sad-woman-watching-tv

 

  • Αν αποφασίσεις να τα μακρύνεις ξανά, περνάς από τόσες διαφορετικές και περίεργες φάσεις… και στυλ μαλλιών που απελπίζεσαι και σκέφτεσαι να τα κόψεις γουλί να τελειώνεις!

 

Δες: 6 λάθη πoυ σας ασχημαίνουν. Αλλάξτε τα!

 

  • Ψάχνεις για θηλυκά συνολάκια, γιατί τα παντελόνια και τα πουκάμισα έχουν πλέον καταργηθεί από την γκαρνταρόμπα σου… αφού σε κάνουν να μοιάζεις με άντρα! Επίσης, βάφεσαι λίγο περισσότερο για τον ίδιο λόγο!

c9214bb3ee21491ec8e5f8a09035a0aa

 

  • Περνάς μια φάση που βάζεις τόσο πολύ gel στα μαλλιά σου… που πρέπει να τα πλένεις στο μπάνιο για ώρες, μέχρι να φύγει το προϊόν και να μην κολλά στα χέρια σου!

 

 

  • Πρέπει να αγοράζεις συνέχεια τσιμπιδάκια… γιατί συνέχεια χάνονται τα άτιμα και εσύ χρησιμοποιείς τόσα πολλά! Ειδικά αν είσαι στη φάση που τα πιάνεις πίσω, σε έναν μικρό περίεργο κότσο!

half-up-bun

 

  • Πριν πας πρώτη φορά να τα κόψεις η ερώτηση που σου κάνουν όλοι ξανά και ξανά, είναι αν είσαι σίγουρη γι’αυτό που πας να κάνεις… γιατί είναι τόσο κρίμα και μπορεί να το μετανιώσεις!

 

 

  • Αγοράζεις κορδέλες, καπέλα και ότι άλλο μπορεί να φορεθεί στο κεφάλι… για να καμουφλάρεις τις κακές μέρες που ξυπνάς και τα μαλλιά σου είναι σαν να ήσουν όλη την νύχτα πάνω σε μηχανή, χωρίς κράνος ή σε ανοιχτό καμπριολέ!

i-just-woke-up-26

 

Aν εξαιρέσεις όλα τα πιο πάνω, που πάνε πακέτο με τα πολύ κοντά μαλλιά σου, πρέπει να παραδεκτείς πως για να μπορείς να τα έχεις, πρέπει να έχεις και στυλ. Εσύ προφανώς τα καταφέρνεις μια χαρά σ’αυτό!  😉


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending