fbpx

Ελληνική Τράπεζα: Συνεργασία με το StudentLife – «Τα πάντα για τον Φοιτητή»

Η Ελληνική Τράπεζα ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη φοιτητική πλατφόρμα StudentLife.

 

Σκοπός της συνεργασίας «Τα πάντα για τον Φοιτητή» είναι η προσφορά των ειδικά προσαρμοσμένων προϊόντων και υπηρεσιών της Ελληνικής Τράπεζας προς τους φοιτητές μέσα από το ίδιο τους το περιβάλλον δηλαδή μέσα από τους χώρους της καθημερινότητάς τους τόσο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Student Life όσο και μέσω των καταστημάτων του που διατηρεί σε πανεπιστημιακούς χώρους.

 

Η Ελληνική Τράπεζα αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες ενέργειες με επίκεντρο την κάλυψη των ανάγκων των φοιτητών και θεωρεί ότι η μόρφωση είναι υπέρτατο αγαθό και πρέπει όλοι οι νέοι να έχουν πρόσβαση σε αυτή. Για το λόγο αυτό επιδιώκει πάντα να βρίσκεται δίπλα τους, με στόχο να ικανοποιεί τις εξειδικευμένες τους ανάγκες μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν ειδικά πλεονεκτήματα και ευέλικτες λύσεις, κάνοντας έτσι τη ζωή τους πιο εύκολη και την μόρφωση τους εφικτή.

 

Η Ελληνική Τράπεζα, μέσω της συνεργασίας της με το StudentLife, βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο πλευρό των φοιτητών, επιχορηγώντας και στηρίζοντας εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις ως επίσης και ενισχύοντας με διάφορες ενέργειες ή δραστηριότητες τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.

300

Η συνεργασία εγκαινιάζεται με χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας στο φοιτητικό φεστιβάλ UNIFEST 2015 δίνοντας την ευκαιρία σε 100 τυχερούς να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για το φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου 2015, μέσα από διαγωνισμό στη σελίδα της Ελληνικής Τράπεζας στο Facebook από τις 4-17 Μαΐου 2015.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending