fbpx

UNIC: Έξι αθλητικές βραβεύσεις για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

 Από τον Δήμο ΄Εγκωμης για επιτυχίες του 2014

Έξι βραβεία για ισάριθμες πρώτες θέσεις σε ομαδικές και ατομικές επιτυχίες σε αθλητικούς αγώνες,  φοιτητών και φοιτητριών  του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, απένειμε ο Δήμος ΄Εγκωμης, στη διάρκεια εκδήλωσης στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της αντισφαίρισης – και δημότη Έγκωμης – Γιώργου Γκουγκούρη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στο Cine Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, και ο Δήμος ΄Εγκωμης βράβευσε αθλητές – δημότες ΄Εγκωμης , καθώς και σωματεία  ή οργανωμένα σύνολα του Δήμου, που διέπρεψαν σε αγώνες το 2014.

Για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η φοιτήτρια και δημότης ΄Εγκωμης Ελευθερία Παναγιώτου, βραβεύθηκε για την πρώτη θέση που κατέκτησε στο ατομικό στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας  Αντισφαίρισης  (πινκ-πονκ) Γυναικών.

Βραβεία απονεμήθηκαν  επίσης  στις ομάδες  του Ποδοσφαίρου, Καλαθόσφαιρας Ανδρών – Γυναικών  και Πετόσφαιρας Ανδρών – Γυναικών  του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Τις απονομές έκανε ο  Δήμαρχος ΄Εγκωμης Ζαχαρίας Κυριάκου και τα βραβεία για λογαριασμό των αθλητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρέλαβαν η Συντονίστρια Αθλητισμού και η Λειτουργός Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ΄Αρτεμις Παυλίδου και Φωτεινή Παπαδοπούλου αντίστοιχα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending