fbpx

10 σημάδια ότι ο boyfriend σου νοιάζεται για ‘σένα!

To έχουμε ξαναπεί. Πιστεύουμε ότι η αγάπη βρίσκεται και στα μικρά, τα καθημερινά, σε εκείνες τις αναπάντεχες στιγμές που ο άλλος σου δίνει χωρίς να το ζητήσεις.

Εκτός από αυτά βρίσκεται όμως και σε πολύ πιο βαθιά πράγματα που αν κατακτήσεις με το φίλο σου δημιουργούνται ισχυρά θεμέλια στην σχέση σας. Εδώ θα βρεις 10 από αυτά. Δεν λέμε πως αν ο φίλος σου δεν κάνει τα παρακάτω σημαίνει πως δεν του καίγεται καρφί για σένα. Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές κινήσεις πίσω από τις οποίες δεν κρύβεται τίποτα άλλο από αγάπη και σεβασμός.

 

1. Ζητάει τη γνώμη σου

Είτε αν πρόκειται να διεκδικήσει καλύτερη θέση/ μισθό στη δουλειά είτε αν έχει τσακωθεί με κάποιο φίλο του. Μπορεί να μην πάρει την συμβουλή σου κάθε φορά, αλλά αφενός είναι σημαντικό να σου εξομολογηθεί κάτι που είναι σημαντικό για εκείνον και αφετερου η οπτική σου στο θέμα του είναι απαραίτητη.

 

2. Δεν προσπαθεί να ελέγξει τη ζωή σου

Δεν θα σε επιπλήξει επειδή παράτησες τα ιταλικά ή επειδή αργείς στη δουλειά. Κάθε σου απόφαση είναι επιλογή σου και ξέρει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρέμβει αν δεν του το επιτρέψεις.

 

3. Δεν ζηλεύει όταν βγαίνεις με άλλη παρέα

Σου έχει εμπιστοσύνη κι έτσι δεν αναλώνεται σε μικροπρέπειες όπως να τσεκάρει το κινητό σου ή να σου βγάζει ξινή την έξοδο με την παρέα σου όταν εκείνος δεν μπορει (ή δεν είναι καλεσμένος) να έρθει.

 

4. Σου μιλάει για τα προβλήματά του

Μοιράζεται μαζί σου τις ανασφάλειες του, τις ανησυχίες και τους φόβους του. Σου μιλάει ακόμα και για επιλογές του παρελθόντος που τώρα τον κάνουν να ντρέπεται. Ξέρει ότι θα καταλάβεις.

 

5. Σέβεται το χρόνο και την υπομονή σου

Δεν σου ακυρώνει τα σχέδια σας τελευταία στιγμή (αν είναι να τα ακυρώσει θα το κάνει εγκαίρως), δεν σε πιέζει να βγεις με τους φίλους του, δεν εξαφανίζεται, δεν στέλνει μες στο βράδυ μηνύματα. Γενικά, σέβεται.

 

Δες: Τι είναι η “αγάπη”;

 

6. Σε ενθαρρύνει να παίρνεις ρίσκα

Ακόμα κι αν ξαφνικά θέλεις να αλλάξεις επάγγελμα ή σπουδές. Του αρέσει να σε βλέπει να πετυχαίνεις, αλλά ακόμα κι αν αποτύχεις θα είναι εκεί να σε στηρίξει.

 

7. Δεν έχει μυστικά από εσένα

Ναι, θα σου πει ακόμα κι όταν η πρώην του τού έστειλε μήνυμα.

 

8. Ακόμα κι αν διαφωνεί με τις απόψεις σου, δεν τις κατακρίνει.

Μπορεί οι πολιτικές σου απόψεις να είναι διαμετρικά αντίθετες από τις δικές του, αλλά τις σέβεται.

 

9. Έχει όρεξη να βγείτε ραντεβού

Λέγεται “ποιοτικός χρόνος” και για να συμβεί δεν αρκεί να βλέπετε μαζί τηλεόραση.

 

10. Είναι ξεκάθαρος μαζί σου

Δεν σε αφήνει να μαντεύεις τι μπορεί να θέλει από σένα. Σου το δείχνει.

Πηγή: cosmopolitan.philenews.com

Δες επίσης: 15 σημάδια πως το αγόρι/κορίτσι σου είναι ΚΑΙ ο καλύτερος σου φίλος!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending