fbpx

Εσφύξαν οι πυράες ; Ωχ τι βλέπουν τα ματούθκια μου!

Άμαν σφύξουν οι πυράες, ούτε εγώ ένι ξέρω ώρες- ώρες  αν θωρούν καλά τα ματούθκια μου , ή αννέν ο ήλιος τζιαι εφάτσιησε μου για τα καλά!

Τέλος πάντων, ερώτησα να μάθω άμπα τζιαι τελικά εν εμένα που φάτσιησε ο ήλιος, αλλά τελικά υπάρχουν τζι’ άλλοι που τα θωρούν..

Πάμε να δούμε τι γίνεται στη Κύπρο άμα σφύξουν οι πυράες..

Νούμερον 1:
img_313
Πάεις θάλασσα τζιαι ξαφνηκά θωρείς ένα φωσφοριζέ πράμα να αχνοφαίνεται στο βάθος. Κοντέφκει τζιαι τι να δεις; Ένα φωσφοριζέ κοτσινάδιν, πάνω σε μια όμορφη κοπέλα. Μα γιατί το κάμνεις μάνα μου τούτο του εαυτού σου; Εν θάλασσα που ήρτες, όι μπαράκι!

(Όι τίποτε άλλο, αλλά που κάτω που τον ήλιο φαίνεσαι όπως την εικόνα πάνω… Εν νομίζω να εν τούτο που επιδιώκεις!)

Νούμερον 2:

64f5e9b4dea451073fcb664811f3b8a8
Είπα το τζιαι πέρσι εν να το πω τζαι φέτος.. Βάωστα μάνα μου τζείν’ τα φτερά σου τζιαι κόφκεις μου τον ήλιο! Ε ρε παιθκιά, σόρρυ δηλαδή, είπαμε σας να γίνεται κορμιά τζαι αρέσκετε μας.. Εν τζιαι είπαμε σας όμως να πάτε να γίνεται ντουλάππες! Natural πράματα!

 

Νούμερον 3:
no_speedo
Λάθος επιλογή στο μαγιό! Άτε τωρά κάτσε να εξηγήσεις της 60ρας τουρίστριας να μεν κάμνει τοπ-λες γιατί εν.. μα ήντα γιατί εν; Ε εν της πάει ολάν! Ε που την άλλη έσιεις τζιαι τα speedo. Καλό καλό, τζείνα πού τα βάλεις; Εγώ λέω να εισαγάγουμε τις πιο πάνω ταπελλούδες!

Νούμερον 4: 

9524d35176304c8d6ade36192aec02ad

Τζείν’ το μικροσκοπικό πραματούι; Τζείνο ρε τι το λαλούν; Shortάκι ρε! Σίουρα εν το λαλείς short! Σίουρα όμως! Αφού δείχνει τα ούλλα!

 

Δες: Νεύρα το καλοκαίρι; Όλα όσα μας εκνευρίζουν λίγο-πολύ όλους!

 

Νούμερον 5:

Couple at Beach

Συγγνώμη να σε ρωτήσω κάτι; Τα πράματα σου λιώνουν που κάτω που τον ήλιο; Όι τίποτε άλλο, αλλά ενοικίασες την που την ενοικίασες, γιατί ετράβησες το κρεαβατάκι πόξω που την ομπρέλα;

 

 

Νούμερον 6: 

enhanced-2511-1425353410-5

Παίζει κανένα λαδάκι;  Ρε φέρμου τζιαι εμένα το baby oil πέρκει πιάω λλίο χρώμα.. Τζιαι στο τέλος είσαι κάπως έτσι.. Τηανιτός!

Νούμερον 7:

download

Παττιχούαν ο πελλός σου μές την θάλασσα να παώσει! Τελικά ρε παιθκιά με 40 βαθμούς παώνει η παττίχα ή πιάνει γεύση;

Νούμερον 8:

3

Οι μπύρες! Φέρνε μου μπύρες! Ε μα σατσιή! Εν να πιείς μια, θκυο ε μετά; Πού τες βάλλεις μάνα μου;;!

 

Δες επίσης: Ξέρω τι θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending