fbpx

FREDERICK: Και ο μαγικός κόσμος του Ευγένιου Τριβιζά, ζωντανεύει σε εικαστικά ταξίδια!

Οι φοιτητές του Τμήματος Προδημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Frederick «καταδύθηκαν» στο μαγικό κόσμο του Ευγένιου Τριβιζά και… αναδύθηκαν με εικαστικές δημιουργίες που συνομιλούν όχι μόνο με τα γνωστά του παραμύθια αλλά και με άγνωστα, λυρικά κείμενα του σπουδαίου συγγραφέα.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Πανεπιστημίου:

«Αυτά τα έργα, που έχουν συντεθεί με μεικτές τεχνικές, παρουσιάζονται στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου όπου φιλοξενείται η πετυχημένη έκθεση

«Από τη Φρουτοπία στο Νησί των Πυροτεχνημάτων: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά»

Πρόκειται για μια «έκθεση μέσα στην έκθεση» που ξεχειλίζει από έμπνευση.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 4 Ιουνίου στις 19:30 και ειδικά για εκείνο το απόγευμα, ένα διαδραστικό έργο, θα περιμένει να ολοκληρωθεί  από τα παιδιά που έρθουν!

Αυτή η συνεργασία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Κύπρου με το Τμήμα Προδημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Frederick είναι μια εξαιρετικά δημιουργική παρέμβαση που διευρύνει τη φαντασία, τόσο των φοιτητών – δημιουργών που εργάστηκαν υπό την καθοδήγηση  της Δρος Μαρίας Βασιλειάδου όσο και εκείνων που θα την επισκεφτούν.

Το εγγυώνται η φαντασία και η γνώση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Frederick και βέβαια ο μαγικός κόσμος του Ευγένιου Τριβιζά!

Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιουνίου.

Πολιτιστικό  Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου (Φανερωμένης 86-90, Παλιά Λευκωσία)».

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending