fbpx

Εκδήλωση έναρξης του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας 2015-2016!

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει εκδήλωση για την έναρξη του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας 2015-16. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015, στις 7:00-8:30 μ.μ., στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Λάρνακα.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας CEDAR του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus με τη στήριξη διαφόρων οργανισμών και εταίρων  που προάγουν την  ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων, όπως το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ONEK, CYBAN, Αναπτυξιακή Λάρνακας – ΑΝΕΤΕΛ, Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ), Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Κύπρου – JCI Cyprus, παροικιακός σύνδεσμος ΕΠΙΣΤΗΜΗ και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ηνωμένου Βασιλείου – Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιάσουν οι Springers, η νικήτρια ομάδα του Junior Achievement Cyprus «Επιχείρηση της Χρονιάς 2015» και οι Student Life,  οι οποίοι θα αποκωδικοποιήσουν τα συστατικά της επιτυχίας μιας ραγδαία αναπτυσσόμενης νεοφυούς επιχείρησης. 

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας είναι μέρος μιας σειράς από πρωτοβουλίες τις οποίες προάγει το CEDAR, το πρωτοποριακό Κέντρο Επιχειρηματικότητας στο νησί. Ο Καθηγητής  Πανίκκος Πουτζιουρής ανέφερε επ’ αυτού: «είναι καθήκον μας να στηρίξουμε τους νεοφώτιστους επιχειρηματίες ώστε να ενθαρρυνθεί η δημιουργία νέων επιχειρήσεων με καινοτόμες δραστηριότητες. Το ποικιλόμορφο επιχειρείν υπόσχεται νέους ορίζοντες  ανάπτυξης και βεβαίως θέσεις εργασίας».

Για εγγραφή στην εναρκτήρια εκδήλωση και για πληροφορίες σχετικά με το  Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας 2015-16, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.uclancyprus.ac.cy/en/business/business-idea-competition-2015-16/

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 24-694000.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending