fbpx

Hack {cyprus} featured team: Οι RePilo που κέρδισαν στο Best Mobile Application!

Μέχρι τώρα θα έχετε ήδη μάθει για το hackathon, ίσως να έχετε ήδη και το εισιτήριο σας. Τώρα (ελπίζουμε να) αναρωτιέστε τι μπορείτε να φτιάξετε κατά τη διάρκεια του hackathon. Μία από τις αγαπημένες μας ομάδες από το παρελθόν είναι οι Repilo που κέρδισαν την κατηγορία Best Mobile Application το 2012. Η ομάδα, μια παρέα φίλων που σπούδαζαν στο Imperial College του Λονδίνου, είχε μια ιδέα για ένα app χρήσιμο για πολλούς φοιτητές και δεινούς παίχτες της πιλόττας: Να φτιάξουν ένα app που να μετρά τους πόντους της πιλλότας αφού αυτό είναι βαρετό και χρονοβόρο! Έτσι θα μπορούσαν να απολαύσουν το παιχνίδι, χωρίς να χρειάζεται να μετρούν τους πόντους στο τέλος κάθε παρτίδας. Και αυτό έκαναν!!!

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NFC έφτιαξαν μια τράπουλα που κάθε χαρτί περιλάμβανε ένα NFC tag. Στη συνέχεια έφτιαξαν ένα mobile application το οποίο όταν έβαζες το κινητό σου πάνω από την τράπουλα μετρούσε αυτόματα τους πόντους! Το app είναι διαθέσιμο για τους λάτρεις της πιλότας και για iphone και για android και μπορείτε να τα βρείτε εδω:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pilota&hl=en

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/repilo/id563480130?mt=8

Το hack {cyprus} hackathon, που διοργανώνεται από το Cypriot Enterprise Link, φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Capital Impact στη Λευκωσία στις 26 – 28 Ιουνίου. Aνυπομονούμε να γνωρίσουμε τις νέες fun δημιουργίες σας!! Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση των δωρεάν εισιτηρίων επισκεφθείτε το http://hackathons.hackcyprus.com/2015/

 

Δες επίσης: Οι 8 + 1 πιο συνηθισμένες ερωτήσεις για ένα HACKATHON!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending