fbpx

UCLAN: Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού KANGOUROU στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, η Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού Kangourou. Στην τελετή βραβεύτηκαν οι μαθητές που αξίως διακρίθηκαν με επιτυχία στους διαγωνισμούς Αγγλικών, Ελληνικών και Μαθηματικών από τις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δρ. Γρηγόρης Μακρίδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος ΘΑΛΗΣ και συντονιστής του διαγωνισμού KANGOUROU στην Κύπρο, εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού απηύθυναν χαιρετισμό οι κα. Πάμελα Στόρεϋ (Επιθεωρήτρια Μέσης Εκπαίδευσης) και ο Κος Γεωργίου (Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης) και εκ μέρους του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, η κα. Αννίτα Δημητρίου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

Η κα. Αννίτα Δημητρίου χαιρέτισε εκ μέρους της Διεύθυνσης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus την τελετή απονομής και συνεχάρη του διακριθέντες μαθητές τονίζοντας ότι το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ως το μοναδικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο αναγνωρίζει το μέγεθος και τη σημαντικότητα της συγκεκριμένης διάκρισης στον κορυφαίο αυτό διεθνή διαγωνισμό και επικροτεί την αριστεία στον στίβο της γνώσης και της επιστήμης.

Υπογράμμισε στη συνέχεια ότι η οποιαδήποτε διάκριση είναι συνεπακόλουθο σκληρής και επίπονης προσπάθειας που λογίζεται ως επιτυχία και ότι τα παιδιά αυτά λειτουργούν ως πρότυπα τόσο για την επιστημονική τους επίδοση όσο για το ήθος και την ωριμότητα τους. Αυτά ακριβώς τα πρότυπα έχει θέσει ως στόχο και ως μέλημα το Πανεπιστήμιο να προβάλει και να προωθήσει μέσα από την ακαδημαϊκή αριστεία και υπεροχή, την καινοτομία, την τεχνολογική πρωτοποριακή υποδομή και μέσα από τις διάφορες στοχευμένες συνεργασίες, ενέργειες και δραστηριότητες  που στόχο έχουν να συμβάλουν ουσιαστικά σε τέτοιου είδους διεθνείς διακρίσεις και στην περαιτέρω κατάκτηση γνώσης και εμπειρίας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending