fbpx

Τελετή Βράβευσης του Watify Business Idea Competition!

Έφτασε η μεγάλη μέρα για να βραβευθούν οι καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες που συμμετείχαν στο Watify Business Idea Competition! Ο διαγωνισμός αυτός πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του πανευρωπαϊκού έργου Watify, που στόχο έχει την ενίσχυση της ψηφιακής επιχειρηματικότητας ανάμεσα στους νέους της Ευρώπης, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τις αμφιβολίες και τους φόβους τους. Στην Κύπρο το έργο υλοποιήθηκε από τον CITEA (Cyprus Information Technology Enterprises Association) με τη GrantXpert Consulting να συντονίζει την όλη προσπάθεια.

Στο διαγωνισμό υποβλήθηκαν πέραν των 60 επιχειρηματικών ιδεών και επιλέχθηκαν οι 30 καλύτερες. Στη συνέχεια η κάθε ομάδα εργάστηκε για 2 μήνες με ένα μέντορα ώστε να εξελίξει και να βελτιώσει την ιδέα περαιτέρω. Μετά από 2 μήνες καθοδήγησης από έμπειρους επιχειρηματίες, ειδικούς σε startups και συμβούλους επιχειρήσεων, 23 νέες ιδέες από φοιτητές και απόφοιτους των Κυπριακών Πανεπιστημίων πήραν σάρκα και οστά!

Οι παρουσιάσεις (pitching days) όλων των ιδεών πραγματοποιήθηκαν στις 10 και 12 Ιουνίου και οι μέντορες βαθμολόγησαν όλες τις ιδέες βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων.

Τώρα ήρθε ο καιρός για να βραβευθούν οι 3 καλύτερες ιδέες!

Στις 24 Ιουνίου από τις 17:30 μέχρι τις 19.30 στην Αίθουσα Διαλέξεων στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου (Αγία Παρασκευή) θα ανακοινωθούν και θα βραβευθούν οι 3 καλύτερες ιδέες, με χρηματικό ποσό συνολικής αξίας €2500. Συγκεκριμένα ο πρώτος νικητής θα λάβει €1,500, ο δεύτερος νικητής €600 και ο τρίτος νικητής €400.

Στην εκδήλωση θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά στιγμιότυπα από τα δυο pitching days και να απολαύσουμε τις σύντομες παρουσιάσεις των 3 νικητών!

Παράλληλα στην εκδήλωση θα βραβευθούν και 3 υφιστάμενες κυπριακές εταιρείες που αξιοποίησαν την τεχνολογία και την πληροφορική στις επιχειρήσεις τους τα τελευταία χρόνια και κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να αναπτυχθούν με γρήγορους ρυθμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο επισκεφθείτε τη σελίδα Watify Cyprus στο facebook.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για το κοινό. Για κρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο: eu@citea.net ή στο 22669266 μέχρι τη Δευτέρα 22/06 το αργότερο.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending