fbpx

Η δύναμη του Hardware και τα τρελά Hack {Cyprus} Hackathon projects!

Το να συμμετέχει κάποιος σε ένα hackathon του Hack{Cyprus} έχει πολύ περισσότερες εκπλήξεις από μία απλή συμμετοχή. Όποιος έχει πάρει ήδη το εισιτήριό του, θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τα απίστευτα hardware systems που οι σπόνσορες έχουν στείλει ειδικά για αυτή την περίσταση. Κι ο λόγος; Κυρίως η έμπνευση για τη δημιουργία αντίστοιχων projects!

Στην αναδρομή μας στους περασμένους νικητές και συμμετέχοντες των προηγούμενων Hack{Cyprus} Hackathon, ένα από τα πιο cool projects που συναντήσαμε ήταν η ομάδα του Flight Leap από το Hack{Cyprus} 2013. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του Leap Motion, κατάφεραν να ενωθούν με το μοχλό ενός τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου και να το ελέγξουν…. με την κίνηση του χεριού τους!

 

Δες: Hack {Cyprus} Hackathon: Δες τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές!

 

Μπορείτε να δείτε εδώ την απίστευτη παρουσίαση τους:

 

Capture

 

Δεν υπάρχει όριο στη φαντασία όταν φτιάχνεις κάτι. Και σίγουρα, δε χάνει τίποτα κανείς όταν δοκιμάζει!

Ελάτε να μας εκπλήξετε!

Το hack {cyprus} hackathon, που διοργανώνεται από το Cypriot Enterprise Link, φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Capital Impact στη Λευκωσία στις 26 – 28 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση των δωρεάν εισιτηρίων επισκεφθείτε το: http://hackathons.hackcyprus.com/2015/

 

Δες επίσης: Hack {cyprus} featured team: Οι RePilo που κέρδισαν στο Best Mobile Application!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending