fbpx

Και κάπως έτσι..

Ξεκινώντας κάθε φράση σου με το “κάπως έτσι“, προδιαθέτεις τον άλλον για μια παρομοίωση, μία όμοια κατάσταση, που όμως δεν μπορείς να περιγράψεις ακριβώς όπως την είδες/έζησες/ένιωσες. Για αναπάντεχα γεγονότα, για απρόσμενες γνωριμίες, για επιτυχίες/αποτυχίες..

 

Γιατί και πότε χρησιμοποιούμε το “κάπως έτσι” όμως;

 

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…

Κάπως έτσι περιγράφεις κάτι που εξακολουθεί να ισχύει ή κάτι που μόλις τελείωσε. Κάτι που η αρχή του σε στιγμάτισε και θυμάσαι πως η αρχή είναι από τα πιο σημαντικά.

 

Κάπως έτσι φτάσαμε ως εδώ…

Για λόγους, αιτίες κι αφορμές που σε έφεραν στην Α ή Β κατάσταση. Μια φάση της ζωής σου που σε άλλαξε, σε ωρίμασε ή σε βρήκε κάπου αλλού από παλιά. Και ίσως δεν ήσουν μόνος/η.

 

Κάπως έτσι σε θυμάμαι…

Για άτομα που είχατε μοιραστεί κάτι δυνατό, είτε ως φίλοι ή κάτι παραπάνω. Κάπως έτσι ήταν και κάπως έτσι έγιναν τώρα. Κάποιος από τους δυο σας άλλαξε και αυτό εξηγεί το “θυμάμαι” αντί το “βλέπω”.

 

Κάπως έτσι θέλω να γίνω…

Για όνειρα που έχεις, για στόχους που έχεις θέσει χωρίς να επιθυμείς κάτι υπερβολικό και αντιγραφή. Κάτι που θα πετύχεις εσύ. Κάπως έτσι, χωρίς πολλά-πολλά.

man_daydreaming_inspire_others

 

Κάπως έτσι σε θέλω…

Όταν κάποιο δικό σου άτομο δεν έρχεται κατά γράμμα όπως περίμενες. Αλλά αφού δεν μπορείς να το αλλάξεις, προτείνεις μια παρόμοια “αλλαγή” με βάση τα πρότυπά σου. Κάπως έτσι, κι αν δεν μπορεί, δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

 

 Κάπως έτσι φαντάζομαι να μείνω/μείνουμε…

Επειδή είσαι ευχαριστημένος/η με τη ζωή σου. Το “κάπως έτσι” εμπερικλείει όλα τα μικρά και τα ασήμαντα, αλλά και τα πιο ωραία που ζεις κάθε μέρα. Και δεν έχεις να ζητήσεις κάτι άλλο πέρα απ’ αυτά.

 

Κάπως έτσι άλλαξε η ζωή μου…

Έτσι. Μια καλή μέρα που όλα ανατράπηκαν. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Αλλά δεν είναι τίποτα πια το ίδιο και ούτε μπορείς να πας πίσω (ευτυχώς ή δυστυχώς).

BeFunky_old-life-new-lsdfwgwfe-chalkboard.jpg

Και κάπως έτσι σε ευχαριστώ…

Με τον τρόπο σου δείχνεις ότι εκτιμάς όσα σου έχουν προσφέρει, αν και ξέρεις πως δεν είναι αρκετό. Γι’ αυτό και το ξεκινάς με το “κάπως έτσι”. Τουλάχιστον δείχνεις πως είναι το ελάχιστο που μπορείς να πεις/κάνεις.

 

Και κάπως έτσι πρέπει να ευχαριστείς ό,τι ζεις, να μετανιώνεις μόνο για κάτι που δεν έκανες και να προχωράς μόνο μπροστά. Kάπως έτσι περνούν οι μέρες, κάπως έτσι περιγράφεις τα πάντα, κάπως έτσι ζεις τη ζωή σου,  και.. έτσι. 

 

Δες επίσης: Αν οι σχέσεις έρχονταν με… οδηγίες χρήσης!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending