fbpx

UCY: Σημαντικές πληροφορίες για τις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές (κρατήστε τη θέση σας & διεκδικήστε θέση)

Εν όψει της επικείμενης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Παγκυπρίων Εξετάσεων από την Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, (η οποία αναμένεται γύρω στα τέλη Ιουνίου 2015), η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΥΣΦΜ) επιθυμεί να γνωστοποιήσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους τις πιο κάτω σημαντικές πληροφορίες:

1. Κράτηση θέσης από τους Νέους Φοιτητές και Φοιτήτριες

α) Όσοι/όσες εξασφαλίσουν θέση μέσω των Παγκύπριων Εξετάσεων, θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.ucy.ac.cy/fmweb επιλέγοντας το σύνδεσμο ‘Κράτηση Θέσης’, από την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015. Σχετικές οδηγίες για την κράτηση θέσης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΥΣΦΜ, στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/el/studies/announcements στις επόμενες μέρες. Οι νέοι φοιτητές/φοιτήτριες θα κληθούν να υποβάλουν το έντυπο εγγραφής μαζί με τα απαραίτητα πιστοποιητικά την εβδομάδα έναρξης μαθημάτων 7-11 Σεπτεμβρίου 2015.

β) Οι ‘Αρρενες που εξασφάλισαν θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και δεν θα φοιτήσουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, λόγω κατάταξής τους στην Εθνική Φρουρά, θα πρέπει να προσέλθουν στην ΥΣΦΜ (ισόγειο Κτιρίου Συμβουλίου- Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης, Πανεπιστημιούπολη) για να υποβάλουν το έντυπο εγγραφής μαζί με τα απαραίτητα πιστοποιητικά (αντίγραφο ταυτότητας και αντίγραφο απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) από την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 μέχρι και την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, μεταξύ των ωρών 8:30 – 14:00. Σε περίπτωση κωλύματος, το έντυπο εγγραφής μπορεί να κατατεθεί από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του φοιτητή.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα Ειδικά Κριτήρια, Β’ και Γ’ κατανομή και Φοιτιτητική Εστία, πατήστε: ΕΔΩ

 

Έντυπα Αιτήσεων και πληροφορίες

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending