fbpx

Ομορφιά που… μυρίζει Ελλάδα – Απίστευτες εικόνες!

Συχνά βλέπουμε φωτογραφίες από εξωτικούς προορισμούς, κάπου μακριά σ’αυτό το πλανήτη και ονειροπολούμε κάποια στιγμή να βρεθούμε και εμείς κάπου εκεί. Τι γίνεται όταν η ομορφιά βρίσκεται δίπλα μας και συγκεκριμένα στη μητέρα Ελλάδα;

Γνωστή για την ομορφιά της, η Ελλάδα μας χαρίζει μαγευτικές παραλίες, ειδυλλιακά τοπία, ψυχαγωγία και χαλάρωση για ονειρεμένες διακοπές, σαν και αυτές που δεν φαντάζει ο νους.

 

Μια μικρή γεύση ομορφιάς…

 

Σαντορίνη

sunset-oia-santorini-greece (1)

Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης κατατάσσεται σε ένα από τα 10 ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στο κόσμο σύμφωνα με το National Geographic, κάνοντας έτσι μαγευτική τη θέα από ψηλά.

 

Mύκονος

Μύκονος-ξημέρωμα

Ένας ξακουστός προορισμός που προσελκύει τουρίστες απο όλο το κόσμο για τις όμορφες παραλίες και την ξέφρενη νυχτερινή ζωή! Μύκονος… εκεί που ο ύπνος πάει σπίτι του!

 

Κρήτη – Ελαφονήσι

places-elafonisi

Το ενδιαφέρον της περιοχής είναι ότι σε πολλά σημεία η άμμος έχει μια ροζ απόχρωση λόγω των χιλιάδων σπασμένων κοχυλιών που περιέχει!

 

Ζάκυνθος

zakynthos_zante_03

To Ναυάγιο της Ζακύνθου, είναι ένα ναυάγιο πλοίου που ξεβράστηκε σε μια απομονωμένη παραλία. Σήμερα αποτελεί  ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του νησιού το οποίο μπορεί να επισκεφθεί κανείς μόνο δια θαλάσσης και ελικοπτέρου.

 

Xαλκιδική

download

Γιατί είναι πολλοί αυτοί που λένε.. σαν τις παραλίες της Χαλκιδικής δεν έχει!

 

Παξοί

Παξοί

Στους Παξούς τα πλεούμενα μοιάζουν σαν να.. πετάνε!

 

Κεφαλονιά

exotika_meri_ellada_680_10_348814_g53403

 Η υπόγεια λίμνη Μελισσάνη στην Κεφαλονιά! Τα σχόλια δικά σας!

 

Δες επίσης: Τα 10 ωραιότερα ηλιοβασιλέματα από το National Geographic!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending